Förvandling

FÖRE


EFTER





Vad tycks om förvandlingen? Jag blev jättenöjd i alla fall =)
LOVE
Camilla


Dagens Camilla v.39

naveln putar ut som bara den ;)

Gravidmassage

Precis hemkommen från gravidmassagen, riktigt skönt va det! Var lite konstig känsla att ligga med magen neråt, kändes som det var evigheter sedan man kunde ligga på magen! Bebisen verkade gilla det också, för den sparkade runt som bara den <3

Nu blir det att slänga på sig lite make up sen ska jag luncha med finaste Alexandra och Malin på cafét. Mysigt värre! Gött och sitta i det fina vädret och njuta! Kändes som det va evigheter sedan det var varmt och skönt ute.
LOVE
Camilla

Tisdag

God morgon,
skönt att vakna till sol idag! Hoppas det blir bättre väder igen, mycket lättare att klä sig då med klänning osv. nu när magen är så stor, märker att det är mycket i garderoben jag inte kan ha längre. Men det få bli att stå ut är ju inte så lång tid kvar nu! =)

Har börjat att få så ont i huvudet som jag hade i början av graviditeten, då släppte det när jag började med järntabletter men jag äter ju fortfarande järntabletter så tycker det är konstigt att jag ska ha ont i huvudet nu. Och illamåendet kommer också tillbaka mer och mer. Men kanske det är att man går runt och spänner sig och tänker så mycket just nu...?

Informationen igår var ju toppen på sjukhuset, skönt att få reda på lite mer vad som händer under BB-tiden osv. Förlossningen har det ju pratats om mycket på föräldrargruppen men inte så mycket om BB-tiden. Så det kändes kul och intressant att gå på det.

Nu tänkte jag i alla fall ta mig en dusch sen blir det värsta lyxen, för kl. 11 ska jag på massage (gravidmassage), spännande. Träffade ju på en massör för ett tag sedan som ville prova hennes nya madrass för gravida, så jag ska få vara första försökskanin, men inte helt fel med gratis massage! =)
LOVE
Camilla

Måndag

Nu är det måndag igen, känns som det bara existerar måndagar och fredagar på en vecka. ;) Tiden går så fort! Helgen har bara susat iväg och känns som jag inte hinner med allt som jag vill plus att jag känner mig mycket mycket tröttare än vanligt, men kanske är för att kroppen behöver vila sig nu ordentligt innan förlossning. Får försöka att lyssna på kroppen bättre tror jag, man tror att man ska klara lika mycket som innan.
Idag blir det att tvätta upp alla bebiskläder och fixa lite med alla bebissaker här hemma, ska även börja skriva en lista vad jag ska ha med mig i min bb-väska. Knasiga jag som inte börjat packa än... :S
Ikväll ha vi bestämt att åka till NÄL (sjukhhuset) och gå på information om förlossning och BB så det ska bli spännande. Nu är det inte lång tid kvar heller, prick 2 veckor kvar till BF.

I fredags fick Johanna och Jonas i vår föräldrargrupp sin bebis, blev en pojke! Ett stort grattis till er!!
Det gjorde också att man började få lite pirr i magen att det snart är vår tur att få vårt barn.
LOVE
Camilla

TUSEN TACK

Idag var underbaraste Jennifer här och fotade mig så jag få lite fina minnen på magen!
Blev verkligen jätte nöjd, hon fixade en header till mig och ni måste ju hålla med om att den är JÄTTE FIN!
TUSEN TACK JENNIFER! Du är grym!!!
Gå in på hennes blogg här

Lunchdejt

Hemkommen för en stund sedan efter lunchdejten med Jennifer och Johanna, dock hann inte Johanna stanna så länge eftersom hon skulle tillbaka och jobba men jag och Jennifer hann sitta och tjöta en stund, blev såklart bebisprat! =) så fin hennes mage är, så lite och söt!!! =)
Hittade gamla bilder på oss, en förfest innan edetnatta. Minns inte vilket år men kan nog har varit för tre år sedan?! I alla fall dom är för goa dessa tjejer! =)
(Få skvallra om att Jennifer blev grymt snygg i håret! =))
LOVE
Camilla

Dagens outfit

Såhär ser jag och magen ut idag!
Har på mig ett par mamma-chinos som jag köpte på mamma-avdelningen på Vero Moda i Stockholm, jättesköna!
Bakom mig får ni en smygtitt på skötbordet också, japp skruvarna kom i förgår så då blev det färdigt, men ni ska få en bättre bild sedan när jag fått i ordning och fått upp en hylla över osv.
LOVE
Camilla

somnade om...

God morgon igen!
Somnade om en stund efter att ha varit vaken tidigare imorse, skönt att jag gjorde det annars hade jag nog varit riktigt trött hela dagen.
Nej, nu får jag fixa i ordning mig sen ska jag möta upp  fina tjejerna Jennifer och Johanna för lunch. Ska bli roligt att se Jennifers mage "in real life".
LOVE
Camilla

<3

"Största kärleken"
av Annelie Wikström

Under mitt hjärta nu
finns en liten du

Liten näsa och små tår
tickande hjärta och fjunigt hår

På U.L vi fick en bild
fast du var ganska vild

Du var det vackraste vi sett
fast man bara såg ett skelett

Din far på min mage lägger en hand
för att med dig knyta ett band

Tänk när du är i vår famn
och vi får ge dig ditt nya namn

Så gränslös vår kärlek är
till dig jag i magen bär




Fredag

Redan vaken, Jesper stack till jobbet för ett tag sedan och sen dess har jag inte kunnat somna om. Se om jag somna om lite senare. Är nog egentligen trött men är så irriterad. Va två män här igår kväll som ville köpa vår bil men dom hade redan prutat ner priset på telefon och sen prutade dom ner den mer när dom kom. Till slut hade dom prutat ner den med 10 000kr och ville pruta ännu mer men då blev jag förbannad. Så dom fick inte köpa den. haha.. men varför ska man hålla på och ge skambud, såklart den har lite skavanker när det är 10 år gammal. Men den är väldigt fin och ingen rost men såklart små stenskott, vad ska man förvänta sig. Åhh.. blir så irriterad. Vi få hitta någon annan köpare. Dom hade åkt enda från Norrköping så det blev en lång resa för dom för att inte få med sig någon bil, hahaha. Nej nästa gång får prutningen ske på plats och inte både över telefon och på plats för då blir dom ju helt tokiga.
Ursäkta behövde bara skriva av mig lite kände jag, bra att ha en blogg ibland så man kan klaga!! :D


I alla fall igår fick jag gjort lockar på kära svärmor, alltid lika trevlig och mysigt att träffa henne. Kommer så bra överrens med hela Jespers familj, det är ju väldigt skönt eftersom min egen familj bor så långt borta. Så man kan ju nästan säga att jag har två fantastiska familjer! Och nu ska jag och Jesper bilda en helt egen familj, kommer bli helt underbart! Vi längtar så mycket efter vårt barn nu! Idag är det 17dagar kvar till BF!!!
LOVE
Camilla

Facelook

Nu ska jag snart iväg till finaste svärmor, ska permanenta hennes hår så det blir lockigt och fint igen! =) Får passa på att fixa alla innan bebisen kommer!
LOVE
Camilla

Magen v.38

Här är magen v.38 (37+2)
Börja bli en riktig stor mage nu ju! =)
Jag tyckte ju magen var stor när jag var i vecka 23.. haha..
LOVE
Camilla

Torsdag

God morgon!
Skönt att jag ha kunnat sova ut två dagar i streck nu, vaknar ju minst fem gånger varje natt för att gå på toa.. haha.. men det får jag stå ut med. Kanske bli mer sedan när man har en bebis som vill ha mat mitt i natten =)

Jag har fått sån halsbränna på kvällarna och när jag ska lägga mig blir det ännu värre, usch det är verkligen jätte jobbigt, glad att jag inte har haft det hela graviditeten som en del har, lider verkligen med dom för det är INTE roligt. Funderar på om jag ska gå till apoteket idag och se vad som finns mot halsbränna, nån som har nått tips?!
Mamma sa i alla fall till mig att när man får halsbränna växer barnets hår en massa, haha.. så det återstå att se!
Sedan har jag även kännt att de sista dagarna och särskillt igår kväll att det gör ont i ljumskarna. Läste nu på morgonen att det i slutet av graviditeten är det vanligt att man får ont i området kring blygdbenet där fogarna har mjukats upp inför förlossningen. Allt är så spännande just nu, händer så mycket med kroppen. Jag är bara glad och spänd. haha..

Igår kom som sagt Malin och Jonatan hit och hon hjälpte mig få ordning på korgen till den lill*, och gud så fint det blev, så himla gulligt!!! Det är en korg som Jesper och hans syskon låg i när dom var bebisar och som nu går runt i familjen. Jättesöt tradition tycker jag! Så mysigt att har bäddat för den lill*. Hängde en söt igelkott som vi fick av svärmor som man dra i så spelar den en vacker melodi.
Sen blev det kaffe och massa prat med Malin, lika trevligt som alltid. :D

Vid lunch kom Johanna hit och vi beställde en sallad på roma och satt och pratade tills hon va tvungen att springa tillbaka till salongen. Blev mycket bebisprat och det är så kul när ens vänner också se framemot bebisen lika mycket som en själv! =)

Sedan blev det en impulsiv dejt med Alexandra med te och mys med Lovisa. Gud vad farligt det är att sitta och mysa med henne, man längtar ju bara mer och mer efter sin egen lill* skatt.

Nu ska det plockas fram frukost, börjar bli hungrig!
LOVE
Camilla

Onsdag

Oj, minns knappt vilken dag det va idag när jag skulle skriva rubriken, knasigt att bli så veckoblind när man går hemma. haha..
Orkade inte uppdatera bloggen igår efter en fullspäckad dag och sen ville jag ju umgås med mitt hjärta på kvällen, saknar honom så mycket på dagarna när jag är ensam hemma. Kanske är bra att jag alltid ha lite saker inplanerat! =) Ska bli skönt när bebisen vill titta ut för då ska J vara hemma 6veckor i följd. Så skönt!!

Jaja, igår var jag som sagt på salongen och fick håret fixat, fast dom hade massa att göra men fick i alla fall i färg men fick skölja ut det själv i duschen, haha... Sen skulle jag bli klippt lite granna, fick först halva huvudet klippt och sen efter en timma så fick jag resten av huvudet klippt. haha.. Sen fick jag styla det själv. Är som vanligt på salongen när vi frisörer ska fixa vårt hår. Man få klippa sig emellan alla kunder och då kan det bli heltokigt ibland. Men kunderna går alltid först och jag ville inte vara ivägen. Var i alla fall på salongen mellan 9-14 så hann ju prata och dricka kaffe en massa. Så roligt att vara där, dom är så underbara mina jobbarkompisar! Hur ska jag klara mig mer än ett halvår utan dom, kommer bli en massa åkande upp och fika!!! =) Är som min extrafamilj ju!!! Men mycket nöjd med mitt hår och dessutom blev det lite lugg, så roligt att få en liten ny look. Vill ha en lättskött frisyr nu i sommar så man bara kan slänga upp det i en toffs, vet ju inte hur det kommer bli med vår lill*.
Får vänta till hösten när man har kommit in i en vardag med den lill*, då få det bli något riktigt roligt! =)

Hade egentligen bestämt med Anna att vi skulle luncha vid kl. 1 men jag blev ju lite sen från salongen så mötte upp henne vid strax efter 2 istället, och stackarn hon va alldeles vrålhungrig när jag kom så vi gick ner till Ätbar och tog en varsin sallad (den godaste salladsbaren i thn, enligt mig). Satt där och snackade en timma innan hon va tvungen att gå upp till gina och jobba igen. Dom hade fått in en massa fina kläder där, blev väldigt sugen på att shoppa. Men jag höll mig! =)

Sedan vid 4 så var det iväg till Barnmorskan och se om bebisen mådde bra och jag blev vägd osv. i vanlig ordning. Hon tyckte det va roligt att Jesper följde med, och han såg så glad ut när han fick höra hjärtljuden.
Jag hörde direkt att dom låg mycket lägre än innan så jag frågade barnmorska och det stämde, denna gången låg dom på 138 slag annars dom andra gångerna har dom legat runt 146 slag. Men barnmorskan sa att det inte va något konstigt, så jag få lite på det.
Hade i alla fall gått upp 1kg till sen sist. Så nu har jag sammanlagt gått upp 6kg.
Just det i måndags natt hade jag mina första förvärkar, för frågade barnmorskan om det och hon sa att det förmodligen va så. Fick nämligen en molande värk neråt som ett band runt mage och rygg som kraftig mensvärk, det kom och höll i sig en stund och sedan försvann det och sen kom det tillbaka igen och höll på så ett bra tag. Det gjorde ont och jag ha aldrig tidigare kännt det under hela graviditeten så barnmorskan sa att det säkert var förvärkar som hade börjat. Men nu har jag inte kännt det sedan måndags natt. Men roligt, nu känns det väldigt spännande att det börja närma sig!!! =)

Tillslut åkte vi och hämtade vår bil, det känns jättebra att det är hämtad nu! eftersom det är mindre än tre veckor kvar till bebisen kommer så känns det bra att vi har bilen hemma ifall det sätter igång tidigare.


Nu ska jag äta frukost!
Sen kommer Jespers syster Malin hit (och Jonatan såklart) så då få jag ladda kaffebryggaren, sen ska jag be henne hjälpa mig med korgen till bebisen. vet inte hur jag ska få på sänghimeln.
Sen blir det att Luncha med Johanna på cafét!
Ska också lägga ut en bild på håret sedan så ni få se!! =)
LOVE
Camilla

Salongen

God morgon!
Idag är jag uppe med tuppen, ska till salongen idag och få fixat mitt hår, ska bli så himla skönt!! Bli nog riktigt riktigt mörkt idag!
Ska bli så roligt att träffa alla igen, saknar dom en massa ju. Ska också bli spännande och se om allt med renoveringen på salongen är färdig nu. Sist jag va där så va det lite smågrejer kvar. Men det är lätt den snyggaste salongen i Trollhättan nu =)
Ska även luncha med Anna idag också, hon jobbar ju inne i stan så då får man passar på, får väl ta mig en tur inne på gina och kolla om jag hittar nått kul. Men sådär roligt att handla kläder nu när man är höggravid, får nog shoppa loss när bebisen har tittat ut istället!
Kommer med uppdatering i eftermiddag när jag är hemma.
Förresten efter fyra idag ska jag till barnmorskan, fick en sen tid denna gången så då sa Jesper att han också ville följa med och lyssna på det lill* livets hjärtljud osv. Sen ska vi få hämta bilen idag med!!! =)
Fullspäckad dag helt enkelt!
LOVE
Camilla

Vagnen

Fick packat upp vagnen idag! =) Så kul att köra runt med den i lägenheten!
LOVE
Camilla

Störande

Skulle ju vara duktig och skruva ihop skötbordet som vi köpte i början av april. Men vad händer då, jo det fattas två skruvar, så störande ju... Så nu få jag vänta att skruva ihop det tills skruvarna kommer hem i brevlådan.
Få väl sätta igång med nått annat projekt då istället....
LOVE
Camilla

Redan bortskämd

Kanske är dax att börja plocka fram och iordning bebisens grejer. Just nu ligger alla grejer i ett hörn i vardagsrummet! haha.. 3veckor kvar till Bf och det kan ju lika gärna komma tidigare så nog bästa att börja nu!
Redan bortskämd det lill* livet!
LOVE
Camilla

Tjejer ni är helt underbara <3

Fatta att jag blev överraskad igår...
Var hos Johanna och fick mina naglar fixade (jättefina blev dom såklart) sen följde hon med mig hem för hon ville låna lockspolar av mig och när jag öppnar dörren så står där ett helt gäng med underbara tjejer! Dom hade förberett en babyshower för mig!
Fick massa god mat, massa god fika och massa fina presenter till det lill* livet. Sen hade dom pyntat så fint med massa ballongen och blommor och nappar! Kvällen blev så mysig och massa prat om bebisar! =)
Jag är så lycklig att ha så fina vänner! =)
Fick massa fina grejer. Tjejerna tog massa kort under kvällen så det ska bli kul att se sen när jag får dom!
Tack tjejer ni är helt underbara <3
LOVE
Camilla

---

Så har denna dagen gått också.
Fick klippt både Sandra och Roberto, så nu är dom redo för Spanien =)
När Jesper kom hem från jobbet så hade han ont i huvudet så vi hoppade fotbollen idag och la oss i sängen och myste och somnade lite istället.
Efter det så började vi städa lite här hemma, och det går ju tusen gånger fortare när man är två och det blir dessutom mycket roligare. :D Dock fick jag massa sammandragningar och ont i nedre delen av magen, så nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen. Det får helt enkelt bli tv-mys med ostbågar och pepsi!! =)
Hoppas ni får en bra lördagskväll!
LOVE
Camilla

Lördag

Vaknade efter 8 idag, superpigg. Konstigt det där att jag inte kan sova längre.
I alla fall tänkte få i mig lite frukost nu, blir en tallrik med jordgubbar och mjölk och ett glas juice. Har ju fått tillbaka mitt illamående nu på slutet av graviditeten så igår när jag hade ätit en bra och rejäl frukost så började jag må så illa och det va nästan att jag fick upp det igen, men gick och la mig och somnade en stund och sen när jag vaknade va det borta, skönt det. Så idag tänkte jag att jag är lite försiktigare och ska äta lite mindre men lite oftare istället! Kan tänka mig att barnet inte har så stor plats kvar i magen nu så den ligger och trycker mot magsäcken.
Idag kommer Sandra och hennes kille Roberto hit, ska klippa dom innan dom åker till Spanien på måndag. Är så avundsjuk på dom, vill med åka utomlands men nu kommer det nog dröja nått år när man ska ha en liten bebis.
Sen idag är det inget speciellt planerat, Jesper jobbar fram till eftermiddagen sen få vi se om vi sticker upp och kolla när Edet spelar match.

Igår var vi ju och såg pirates of the caribbean 4 här i Lilla Edet och måste säga att den va helt okej biografen med ljud osv. Men platserna va ju inte bra när man fick två långa killar framför sig. Då är det bättre i Göteborg där vi annars brukar åka till. Men håller med Johanna popcornen va smaskens! =) Filmen var också helt okej, men känns som den avslutades så de kan göra en 5:e film så småningom och det känns som att det var mer än nog med en 4:e.
LOVE
Camilla

Underbara vänner!

Nu har jag varit iväg och fikat med sötaste tjejerna Anna, Alexandra och Lovisa. Blev trevligt värre!!! Jag har så många underbara vänner så det inte är sant!
Idag ringde en kompis till mig som jag inte har pratat eller träffat på mer än ett år, säkert 1,5 år sedan. Hon hade fått reda på från en annan kompis att jag var gravid så hon ville gratta mig, så gulligt utav henne. Så i sommar bestämde vi att vi måste ses. Hon bor i Halmstad men där har jag även andra vänner så få tar en tur dit ner med den lill* i sommar så jag få träffa alla!
Halmstad är ju min sommarstad, den är helt enkelt bäst på sommaren och den slå Kungshamn och Smögen LÄTT!!! haha..
Dagens outfit idag blev en tråkig svart/grå. Men livade upp det med ett stort burrigt hår med lite lockar i. hahah...
LOVE
Camilla

Magen v.37

Här är bild på magen v.37 (36+3)
Blev inte så bra bilder men i alla fall nått ;)
Kan inte förstå att den ska bli större nu, känns som den inte kan bli det när den är så hård.
LOVE
Camilla

Fredag

Härligt väder att vakna till idag, älskar sol. Man blir så glad när den skiner! =)
Idag tänkte jag att jag skulle ta en lång och skön sovmorgon men nehe vaknade ju klockan 8, men låg kvar och drog mig så det var skönt ändå.
Idag blir det att fortsätta att rensa ut lite i några garderober jag har kvar sen ska jag möta upp Alexandra, lilla Lovisa och Anna för en fika. Tur att man är gravid då gör det inget om man lägger på sig lite extra. Känns som det blir massa onyttigt nu när jag går hemma. ;)
Ikväll blir det som sagt bio.

Tänkte jag skulle ta lite nya magbilder sen och lägga ut, så håll utkik!
Jesper tycker jag har blivit en riktig tjockis, få se vad ni säger. haha.. :D
LOVE
Camilla

Orkide

Så nu har snart denna dagen flygit iväg. Raberberpajen vad ju supergod och passade på att klippa Jespers syster när hon ändå va där på besök, som hon sa man vet ju inte om bebisen får för sig att titta ut redan nästa vecka. Kom på att det lika gärna kan bli att man får för tidigt fast jag är inställd på att jag kommer att få gå över tiden. Sen blev hans mormor klippt.
Sen blev det att åka hem för att klippa Alexandra och Robin. Jag fick klippa sidecut på Alexandra och hon blev så snygg i det, helt rätt! =)
Sen fick jag en jättefin orkide utav dom, jätte snällt! Den är så himla fin med massa blommor och krukan va helt underbart fin! Tack så mycket älskade vänner!!!
Nu kom älsklingen hem så nu ska vi iväg till ica och handla lite mat, få nog handlas jordgubbar med =) gott gott!!!
LOVE
Camilla

Torsdag

God morgon!
Redan torsdag och det va som Jesper sa igår snart är denna veckan gjord också. Förstår inte vart tiden tar vägen. I alla fall idag ska jag klippa Jespers mormor hos hans mamma så hon skulle bjuda på raberberpaj, mums!!!
Sen i eftermiddag kommer finaste familjen Mortensen/Adolfsson hit och ska bli klippta, fast såklart inte lilla Lovisa. Fast dröjer nog inte så länge innan Alexandra få klippa till henne lite för redan nu har hon ju en rejäl kaluffs! =) Gå in på Alexandras blogg och se dom söta bilderna på Lovisa http://alexandramortensen.blogg.se/

Igår bokade vi biobiljetter till pirates of the caribbean 4, var tydligen 3D på den också, hade jag helt missat. Så imorgon ska vi se den, hoppas den är bra. Valde att gå här i Lilla Edet, vi har inte varit på den nya biografen. (Johanna sa att dom hade goda popcorn där så hoppas hon talar sanning hahaha.... :D)
LOVE
Camilla

Facelook

Såhär ser jag ut idag =)
Nästa vecka ringer jag till salongen och kolla om någon har tid att sätta lite färg i mitt hår, nu ser det hemskt ut. Få nog bli att klippa en lugg också. Så trött på håret just nu!!!
Nu ska jag hämta upp Johanna för lite lunch, jag är jättehungrig!!!
LOVE
Camilla

Onsdag

Ligger fortfarande back med min uppdatering, ska ju berätta vad jag har gjort i Anderstorp men först få ni se lite bilder. Så kommer det uppdatering senare.

Idag ska jag luncha med Johanna, mysigt. Vet dock inte vart vi ska lunch men det ordna sig, finns ju inte så många ställen här i Edet ;) Så nu har jag precis kommit ut ur duschen och jag vet inte vad det är men varje gång jag duschar lever bebisen runt som tusan, annars tycker jag att jag har en väldigt lugn bebis i magen men som sagt när jag duschar så känns det som den ska sparkar ut allt som jag har där inne. Undrar om det tycker om när jag duschar eller om den hatar när jag duschar?! haha..
LOVE
Camilla

Vecka 37

Idag går jag in i vecka 37. Nu har jag alltså gått 36 hela veckor och jag har idag 27 dagar kvar till beräknad förlossning.
Nu börjar man funderar mer och mer vad det är för en liten filur inne i min mage och det blev inte lättare efter att Sandra varit här idag och med testerna vi kollade. Jag har den sista tiden nästa bestämt mig för att det är en pojk i magen men nu börjar jag tvivla på det. (Sandra du gör det inte lätt för mig.. hahaha) Jaja, om jag har väntat i 8 månader utan att ta reda på könet så kan jag faktiskt vänta 27dagar till!!
Jesper sa idag att han tyckte att tiden börjar gå sakta nu, jag tycker tvärtom. Känner mig stressad hur jag ska hinna med allt som ska göras. haha.. Men skönt att det mesta är inhandlat nu i alla fall!
När Jesper kom hem från jobbet idag så la vi oss i sängen en stund för han ville vila, så han la sig bakom mig och höll handen om magen, så somnade han medans jag låg och surfade runt på mobilen, så passade på att ta en bild, ser ni vilken skum form magen får när jag ligger på sidan, känns som bebisen ramla över på den sidan jag ligger åt. haha..
LOVE
Camilla

Vad säger ni?

Vad säger ni, nu är det väl dags att börja blogga igen efter uppehåll?!!
Just nu sitter jag och äter jordgubbar. Blev så sugen på det så älsklingen va snäll och gick och handla det till mig. Han är bäst min Jesper! <3
Kom hem sent igår så passade på att ta en god sovmorgon idag, tyckte jag va värd det. För visiten hemma i Anderstorp var det full rulle. Ska berätta för er i inlägg senare, vad jag har hittat på! =)
LOVE
Camilla

Anderstorp

Nu drar jag hem till Anderstorp och stannar där tills på måndag. Få se hur det blir med uppdatering, men ska göra mitt bästa!
Här blir i alla fall min tågoutfit för kvällen :)
LOVE
Camilla

Glassbåt

Idag blev jag riktigt sugen på glassbåt! Det är nog den godaste glassen! =) Så gott när det är varmt ute med glass!!! På vintern äter jag aldrig glass.


Feather extensions

I måndags när jag var på salongen så hjälpte Christina mig att sätta i fjäder extensions som jag köpte när jag var på frisörmässa för ett tag sedan. Det är fjädrar från riktiga fåglar. Det har blivit riktigt trendigt i USA och många kändisar har det. Nu börjar det också lanseras i Sverige. Vad tycker ni? Hiss eller Diss?
Jag tycker det är kul med nått nytt och det gör mycket i ett tråkigt hår. Livar upp det en hel del!
Finns massa olika färger men jag köpte neutrala.
LOVE
Camilla

Dagens outfit

Dagens outfit blev ett par hänslebyxor jag köpte igår! Mysigt till magen! dålig mobilbild...
Idag kom Malin hit och vi käkade lunch tillsammans, jag hade köpt vattenmelon också och det va ju så gott! Sommaren är bäst, så mycket gott att äta!
Sen tog vi oss en promenad med Jonatan och han somnade så gott i vagnen =)
Efter det skulle Malin hämta Joel på dagis, så jag passade på att följa med och det va ju tur för en av fröknarna där är massör och hon hade precis köpt en madrass till gravida så hon kan börja med massage på gravid också och hon blev så glad när hon såg mig som va gravid så nästa vecka ska jag ringa henne och boka en tid så hon få prova den nya madrassen och jag få gratis massage. inte helt fel!!! =)
Efter det gick jag till barnmorskan, jag hade gått upp ett kilo sen sist, så nu är jag gått upp samanlagt 5kg. Magen växten som den skulle och bebisens hjärtljud låg på 142. Nu är jag i v.36 (35+1) så tiden far verkligen iväg!
LOVE
Camilla

Tisdag

oj, vad tiden springer iväg. Redan tisdagkväll, imorgon kväll åker jag till Anderstorp.
Dagen har varit toppen bra!
Började med att klippa topparna på Sofie och det blev väldigt fräscht!
Sen fick jag göra två inbakade flätor
Hon är så söt Sofie och världens snällaste!
Vi åkte senare upp till Trollhättan och gick i affärer och jag köpte två jätte fina linnen till henne och sen hittade jag ett par hängsleshorts till mig själv. Så fint när man ha mage och ha ett par hängslebyxor =)
Efter Jesper kom hem från jobbet åkte vi en sväng och skulle kolla en bil som kom in idag på bilaffären. Och nu har vi hittat våran bil äntligen. Blev en hederlig volvo familjebil. haha.. Men den kommer bli super och stor plats för barnvagn och grejer. Så vi ska pimpa till den lite med att tona rutorna och sätta på snygga fälgar. Såhär ser den i alla fall ut. Så nästa vecka blir den vår! Nu gäller det att få sålt audi:n också.
Nu ska jag bänka mig framför tv:n för snart börjar mitt favoritprogram Desperate Housewives =)
LOVE
Camilla

Måndag

Idag ska jag träffa Alexandra, var verkligen evigheter sedan vi sågs så det ska bli så himla roligt. Kommer ha en massa att ta igen och det ska bli roligt att se om lilla Lovisa har växt mer sedan jag sist såg henne.
Sen när Jesper kommer hem ska vi som sagt titta på bil och sen blir det att åka upp till salongen för att hjälpa Christina att färga hennes hår!
Ikväll kommer också fina Sofie hit och ska sova över här, för hon hade studiedag från skolan imorgon så då ska hon och jag hitta på nått kul tillsammans och så ska jag passa på att klippa henne för det var evigheter sedan vi gjorde det så det är både slitet och tovigt. Så vi får passa på så det blir klippt innan skolavslutningen.
Nu ska jag göra iordning mig och äta lite frukost, blir en sen frukost idag ;)
LOVE
Camilla

Helgen

God morgon!
Igår blev det ingen uppdatering, kände helt enkelt inte för att blogga ville bara spendera all tid med min älskling!
Helgen har varit helt underbar, jättefint väder ju!
Vi började i lördags med att åka ner till Göteborg för att kolla bil (hittade dock ingen) blir att fortsätta letandet idag, ska ner till stendahlsbil tänkte vi och se vad dom har för nått inne där.
I alla fall va inne på babyproffsen i Göteborg och hämtade vår babybox som vi skulle få, inte fel att man få så mycket gratis saker när man ska ha en bebis, kanonbra ju för det är inte billigt med alla bebissaker har man ju förstått nu och det lär inte bli billigare ju äldre barnet bli, tänk sen när den är tonåring och vill ha ny dator, mobil osv.. kanske ska byta yrke för frisör blir man ju inte rik på att vara.. ;) haha...
Sen var vi och kollade när Edet spelade hemma match och dom vann så det va ju jätte kul!
Igår var vi en sväng till Uddevalla för att gå in på apoteket och köpa järntabletter som har varit slut några dagar och jag ha glömt att köpa de hela tiden så passade på att köpa en öronterometer till bebisen också. Så nu känns det som det mesta är fixat, bara ett klädskåp och blöjor kvar men det är ju ingen panik med det.
Sen stannade vi hos Jespers mamma på kaffe och hon gav en present till bebisen, en söt liten spelnalle. Ska ha den i korgen sen tror jag.
Ska bli så roligt att börja plocka upp alla grejer vi har köpt och tvätta upp alla söta bebiskläder för just nu ligger alla grejer i ett hörn i vardagsrummet. Så nästa vecka ska jag nog ta och börja lite smått med det. =)
Denna veckan är det fullbokat med grejer och sen åker jag till Anderstorp på onsdagkväll och stannar där tills måndagkväll.
LOVE
Camilla

Hemlighet

God morgon!
Så härligt att vakna till strålande sol, hoppas detta fina håller i sig hela helgen nu!!
Vaknade vid halv nio idag så jag smög upp försiktigt så jag inte skulle väcka Jesper, det är inte det lättaste ska ni veta, i detta gamla huset vi bor så knackar det värre än värst när man ska smyga, men jag lyckades. =)
Så nu kommer han bli glad att han få sova lite längre, annars brukar jag vara elak och väcka honom för det är så mysigt att ligga och gosa i sängen tillsammans på helgerna.
Tänkte avslöja en hemlighet vad jag och Jepser har gjort varje kväll denna veckan. Vi har spelat tv-spel. haha.. Supermario, och båda har gått in i det som två galningar, undrar vad grannarna tror när vi suttit och skrikit varje kväll. Tänk vad arg man blir när man inte klara av en bana, och vad glad man blir när man fixar en boss på direkten!
Riktigt roligt, det påminner om det gamla hederliga mario. Och det är utan 3D och sån skit som bara ställer till det annars, plus att det är kul när man är två spelare för då kan man gå in i en bana tillsammans och spela den ihop, så slipper den andra bara sitta och titta på. Kan jag rekomendera varmt!!!
Nu ska jag fixa iordning lite frukost sen tänkte jag att jag ska vara elak att väcka Jesper, men vi ska ner till Göteborg idag och titta på bil så då är det skönt att inte komma iväg för sent och sen dessutom ska vi kolla fotboll i eftermiddag för Edet spelar hemmamatch så då kan vi inte vara i Göteborg hur länge som helst heller.
LOVE
Camilla

Liten mage?!

Varför påpekar alla att jag ha en liten mage?! Kan ju till och med använda den som ett bord till mitt glas... hahahaha...
LOVE
Camilla

Pizza

Idag blev det hemmalagad pizza, så gott! =)
mumsigt!!!!
LOVE
Camilla


hjälp tack

Varför blir det inga enterslag mellan texterna, när jag har skrivit så åker allt bara ihop. så störande. Undrar om jag ha gjort något konstigt med inställningarna, någon som vet som kan hjälpa mig???

Fredag

Snickerskakorna blev en succé på jobbet! Och det va riktigt kul att träffa alla igen, dom blev så glada. Bestämde att jag ska åka upp på måndag kväll igen så jag kan hjälpa Christina och färga hennes hår. Vi tänkte göra henne blond!! Så roligt när man får göra make over. =) Kändes lite konstigt att vara på jobbet utan att jobba. Men fick ställt mig och diskat lite färgskålar och borstar ändå, haha... Var tydligen många kunder till mig som hade ringt för att beställa tid och då hade dom blivit chockade att jag hade gått hem för att jag va gravid, hade dom inte sett när dom va hos mig sist.. haha.. men det såklart tog ett tag innan man såg min mage ordentligt. ;)
När jag åkte från Trollhättan ringde jag Malin (Jespers syster) och kollade om dom va hemma och det va dom så då stannade jag en liten stund för prat och kaffe. Joel och Jonatan är dom sötaste pojkarna som finns. Så mysigt att prata med Malin, kan fråga henne allt om graviditeten,förlossningen och massa annat. Vi bestämde oss för att träffas nästa vecka för en promenad så det ser jag mycket framemot! =)
Nästa stopp blev på cafét för att luncha med söta Anna, mysigt att bara sitta ner och prata och äta gott. Sedan tog vi oss en liten promenad men den blev inte så långvarig för det blåste så kallt och vi hade nog tagit på oss lite för lite kläder så vi frös.
Nu tänkte jag måla mina nya naglar i någon rolig färg, valde ju en neutral färg när jag va hos Johanna men när jag träffade Anna så såg jag att hon hade målat sina i en orange färg så då blev jag också sugen på att måla i någon färg istället för neutralt, så ska se vad jag hittar för färg här hemma!
LOVE
Camilla

facelook

Nu åker jag till salongen! =) Hoppas ni får en kanondag!!!
Ska luncha med Anna efter jag varit uppe i Trollhättan, ska bli mysigt att träffa henne igen. Det går alldeles för länge mellan gångerna vi ses...
LOVE
Camilla

v.35 (34+3)

God morgon säger jag och en inoljad mage =)

Lycklig

Snickerskakorna blev jättegoda, ska fota dom imorgon och läska er ;) haha
Som sagt imorgon ska jag upp till salongen på förmiddagen, saknar ju dom redan en massa. Ska bli riktigt kul!!
Dom kommer bli så glad när jag har med mig fika till dom. Det behöver man på fredagar!!!
Idag har det varit en riktigt mysdag, inte ens fixat håret eller smik bara gått runt i myskläder. Ha hunnit städa lite, bakat och suttit och läst massa gravidbloggar och mammabloggar.
Det enda jag har i mitt huvud just nu är förlossning, så då är det så himla roligt att läsa förlossningsberättelser. =) Just nu är jag inte så rädd för förlossningen längre, känns som att det ska bli spännande att få uppleva det själv. Alla förlossningar är så unika så det är så kul och läsa om dom. För dom flesta slutar det ju alltid bra!
Tänka sig, för bara någon vecka sedan va jag livrädd på att ens tänka ordet förlossning och nu ser jag helt plötsligt fram emot den. Helt sjukt ju. Kanske är bra att man är gravid i 9månader så man hinner förbereda sig psykiskt. Just nu trivs jag verkligen att vara gravid. Så mysigt att ligga och titta på magen när bebisen rör sig och sparkar där inne. Det är en helt underbar känsla som bara måste upplevas! =)
Jag är så lycklig just nu, har världens finaste och underbaraste sambo, familj och vänner. Dessutom får jag bära ett litet liv i min mage som jag redan älskar otroligt mycket!
LOVE
Camilla

Snickerskaka

Här ska det bakas snickerskaka till fredagsfikat imorgon! =)

Namnförslag

God förmiddag!
Idag sov jag till halv nio sen kom Jesper hem till frukosten så vi fick mysa en stund tillsammans. Sen har jag läst lite bloggar och nu håller jag på att städa lite. Blev inte så mycket igår som jag hade tänkt mig, så idag blir det att städa vidare.
Senare ska jag baka någon god fika för att ha med mig upp till salongen imorgon. Tänkte jag skulle ta med mig lite fredagsfika till dom. Då kommer dom bli glada!!! =) Sen ska jag även passa på att hämta lite grejer jag har där. Känns hel lustigt att jag inte ska jobba förrens till jul. Känns just nu som att jag skolkar från jobbet. Men man kanske vänjer sig om några veckor. Och sen när bebisen har kommit har man säkert fullt upp =)
Jag och Jesper har jättesvårt att komma på flicknamn, kanske är för att vi kalla bebisen i magen för "han" hela tiden och att alla påpekar att jag har en typisk pojkmage..??!
Men om ni vet eller kommer på några fina får ni gärna komma med förslag.
Nej, nu är det bäst jag städa vidare så jag blir klar någon gång, förstår inte att det kan bli så stökigt efter två personer. haha...
LOVE
Camilla

40 dagar kvar!!!

Tänk att jag har varit gravid i 240 dagar av 280. Helt sjukt, vart har tiden tagit vägen. Först tycker man att 9månader är jätte lång tid, men det är ju ingenting! Snart sitter jag här med en liten bebis i famnen och jag längtar så himla mycket!!! Man är så nyfiken vem den lill* krabaten i magen är.
Snart får du komma ut, mamma och pappa längtar otroligt mycket efter dig!!!!
LOVE
Camilla

Naglar

Kom hem för en stund sedan, naglarna blev verkligen kanonfina! Jag blev så nöjd!!! Eftersom jag är en nagelbitare så hade jag hemska och korta naglar innan, så idag ville jag förlänga dom men inte för mycket eftersom då känner jag mig inte bekväm. Så vi gjorde dom bara lite lite längre än vad fingrarna är och sen la på ett ganska neutralt lack med lite glitter på (syns inte så bra på bilden). Dom ser väldigt naturliga ut som jag va ute efter! Tack Johanna, du är bäst!!!
(Passa på att göra reklam för coca cola.. haha..)
Efter jag va färdig mötte jag upp Jesper o Marcus på Roma så lunchade vi ihop. Blev en god sallad!
Nu tänkte jag sätta på hög musik och städa lite!
LOVE
Camilla

Dagens outfit

En lockig Camilla idag =)

Vattnet gått??!

God morgon!
Vaknade imorse helt svettig efter en mardröm trodde först att vattnet hade gått, hahah.. hela jag va helt blöt. Väldigt otrevligt så det fick bli att hoppa in i duschen. Sedan kom älsklingen hem på frukosten med frallor från cafét eftersom han jobbade här på Edet idag. Så fick en mysig stund med honom. =)
Nu håller jag på att fixa iordning mig för kl.11 ska jag vara hos Johanna på hårstunden för att fixa fina naglar, som jag har längtat. Tyckte det va onödigt att fixa det innan jag slutade på salongen eftersom jag är så mycket i vatten där och sen att man är slarvig att använda handskar när man färgar osv. Så nu äntligen ska jag få fina naglar!!! =) Vet dock inte vad jag ska välja för färg på naglarna. Men få se vad Johanna föreslå. Lägger givetvis upp en bild på hennes konstverk sedan =)
Nej, nu måste jag fortsätta göra iordning mig, hinner nog med att slänga upp en dagens outfit innan jag går.
LOVE
Camilla

Nu ska det bloggas mera!

Har varit hemma hos mina föräldrar i Anderstorp sen i lördags men nu är jag hemma i Edet igen, så nu ska jag väl hinna blogga bättre än innan, nu när jag inte jobbar längre. Men massa kul inbokat så veckorna kommer bara flyga iväg till bebisen kommer känns det som.
Men som sagt nu ska jag försöka blogga mera!!! Imorgon börjar jag, för ikväll ska jag umgås med min älskling som jag saknat när jag har varit borta några dagar.
LOVE
Camilla

RSS 2.0