Fredag

God morgon!
Skönt med fredag idag, först blir det jobb och sen ikväll blir det fredagsmys med älsklingen!
Helgen kommer att bestå utav mys med nära och kära. Ska imorgon kväll ha tjejmiddag för svärmor och mina tre finaste svägorskor så idag blir det att planera klart menyn ;)
Men som sagt nu blir det att åka iväg till jobbet!
LOVE
Camilla

Torsdag

God morgon kära vänner!
Kom på varför jag slutade blogg, haha.. finns ju inte tid till det. ;)
Men jag skriver när jag hinner och när jag ha lust så få vi se vad det blir. I alla fall så är det fullt upp, men jag är piggare än någonsin just nu, så skönt! i början av graviditeten va jag så trött och orklös orkade inte göra någonting. Men nu känns det som jag ha fått tillbaka energin! =) happy happy!
Är i veckan 25 nu och det är väl nu som man mår som bäst sen kommer det säkert bli tungt och man kommer bli trött igen så det är bäst att man passar på att njuta till max nu!!! =)
Igår fick jag äntligen lite färg i mitt hår, ha verkligen sett förj*vlig ut, extensions som är en färg och vanliga håret med en annan.. haha.. Men nu är det så fint igen! När jag kommer till salongen sen så ska Christina klippa löshåret en bit, dels för att det är lite slitet plus att jag tycker det är för långt nu. Så det ska bli skönt att bli av med lite längd!
Såhär ser jag ut idag =)
Bebismagen v.25 (24+2)
LOVE
Camilla

Söndag

Gårdagens kväll va helt underbar, det vill säga utsökt mat, trevligt umgänge och en hel del skratt och mys! =) Tack Alexandra och Robin ni är bara för goa!!!
Idag vaknade vi ganska så tidigt med låg kvar i sängen en stund och myste, Jesper pratade med bebisen i magen och då sparkade den för fullt, tänk vad lycklig man bli i hjärtat då. Helt underbar känsla som inte går beskriva med ord!
Efter en mysig förmiddag åkte vi till babyproffsen för att beställa en barnvagn men med tur som vi hade så hade dom den som vi ville ha redan hemma på lagret så vi fick med oss den hem idag direkt! Annars är det 10 veckors väntan. Så skönt att ha fixat klart det! Ett bekymmer mindre att tänka på. Tack mamma och pappa ni är helt underbara!!!!
Kommer upp bilder på den så småningom. Nu ligger den nerpackad. Behöver ju inte plocka upp den ännu är ju ändå 16 veckor kvar tills vår lill* skatt tittar ut.
Nu har jag suttit och skrivit ett brev på fem sidor som jag ska skicka till försäkringskassan för att ansöka om graviditetspenning, ska bli spännande det här och se vad dom säger. Hoppas hoppas i alla fall på det bästa!
Nu ska jag ringa till mamma och pappa som är helt underbara, kanske slänger upp ett inlägg senare ikväll!
LOVE
Camilla

Outfit

kvällens outfit, med vår nya skänk i bakgrunden! =)
LOVE
camilla

Vit choklad kladdkaka =)

Nu har vi kommit hem från 1-årskalaset, han är ju bara för mysigt lille Jonatan, och snart går han helt själv så duktig!
Fick jätte god mat och en kladdkaka som var gjord på vitchoklad och hallon till. Det var verkligen smarrigt! Ska fråga Malin om receptet! =)
Snart ska jag göra iordning mig för ikväll, vet inte vad jag ska ha på mig men få väl rota runt i garderoben ;) Ska i alla fall bli mysigt att tillbringa kvällen hos goa och fina vänner!
Dagen har rustat förbi och imorgon måste jag sätta mig ner och skriva ett brev till försäkringskassan angående ansökan om graviditetspenning. Hoppas jag få gå hem lite tidigare, kan nog bli jobbigt på slutet att stå upp hela dagarna när det börja bli tungt. Men det återstå att se, försäkringskassan är ju ganska hårda med sina pengar har man hört.
Sen ska vi nog åka och beställa vagnen, tiden går ju så fort så lika bra att göra det i tid eftersom det är 10veckors leveranstid på den.
LOVE
Camilla

Laila Bagge

Mina fina örhängen jag fick av älsklingen, helt underbara. Laila Bagge designar verkligen fina smycken! =)
LOVE
Camilla

Magiskt, känslofyllt och helt underbart!

Här är vår älskade skatt! =)
LOVE
Camilla

Lördag

God morgon!
Veckan har bara rusat iväg, så har inte hunnit med någonting känns det som förutom jobb ;)
Känns så skönt med helg, känner att jag behöver vila upp mig har varit så trött det senaste, så denna helgen blir en lugn och skön helg! Kanske ska passa på att ta en långpromenad i solen!
Idag ska vi i alla fall på 1-årskalas för Jonatan, ska bli så roligt. Få se till att fira Malin lite då med! =)
Sen ikväll ska vi på middag hos det fina paret Alexandra och Robin (och snart den lilla fina familjen). Så det ska bli så mysigt. Kommer säkert att bli en hel del pratande om graviditet och bebisar hihi.. Är så roligt att jag och Alexandra funnit varandra särskillt när vi båda ska få barn =) Hon har bara 5 veckor kvar! =)
Mer uppdatering senare!
LOVE
Camilla

Tisdag

God morgon! Kvällen igår var helt underbar, är så kär i mitt hjärta! Han överraskade mig med blommor och ett par örhängen, så söt han är! Ska lägga upp det här på bloggen snart.

Idag fyller min underbara svägerska Malin år, stort grattis till henne!!!!
Idag blir det jobb fram till 18, sen 19-22 blir det kurs med Patrik Lernberger, ska bli riktigt roligt och jag hoppas han visar mycket ny inspiration som man kan testa på kunderna sen! =)
Så idag kommer jag inte hinna uppdatera nått mer.
LOVE
Camilla

Måndag

Helgen var hur bra som helst! Så skönt att komma hem till mamma och pappa ibland och bli lite ompysslad, dessutom känns det som att bo på hotell, få allt serverat frukost, lunch och middag inte fel det. Haft fullt upp så därför fick jag aldrig tid till bloggen! Blir bättring i veckan! =)
Idag är det alla hjärtans dag! Jag och älsklingen firar 4år tillsammans idag! Så nu ska vi mysa med mat och chokladhjärtan!
LOVE
Camilla

Fredag

God morgon!
Blir ett snabbt inlägg idag, har packat hela morgonen för efter jobbet ska vi åka hem till Anderstorp och stannar där till på söndag. Ska bli kul!!! Ska försöka uppdatera därifrån =)
LOVE
Camilla

Torsdag

God morgon!
Och där försvann vårkänslorna som man hade fått, helt otroligt vad snö det har kommit. Tråkigt...
Men jag är glad idag för imorse fick jag ett sms av en kund jag hade igår och det stod såhär: "Hej! Jag blev jättenöjd, tack för klippningen igår. Kram Lena" Nu kommer jag vara glad hela dagen, det är så roligt när man få bekräftelse på att sitt arbete blev bra! =)
Tänkte lägga ut en bild på mitt älskade halsband som är designat av Laila Bagge, älskar det så mycket! (fick det av Jesper i julklapp) Vad tycker ni?
Hoppas ni får en underbar torsdag, nu blir det att åka till jobbet och göra fler underbara jobb! =) Tänka sig att jag har världens bästa jobb!!!!! =)
LOVE
Camilla

Gravidtidning

God kväll!
Fikan i förmiddags var jätte mysig, vi blev fler är bara mig, Anna och Alexandra för Emma och Johanna hängde också med. Så vi blev ett helt gäng, så det blev inte en tyst minut med oss tjejer ;) haha.. trevligt värre!
Kom precis hem, haft en bra dag på jobbet med underbara kunder! Slutade sju så då åkte jag och hämtade Sandra hos en kompis för jag skulle låna hennes vågtång och då blev vi utskällda av en grek som blev sur att jag backade upp lite på hans garageinfart när jag skulle vända, och så sa han att det va olagligt. haha... så jag och sandra bara skrattade åt det. Finns folk till allt! Sen åkte vi hem till min svärfar för att hämta vågtången och då hade han precis lagat mat så då fick jag stanna och äta, inte fel det inte. =) Sen kom min snygga pojkvän som hade varit på torp och gjort modelljobb igen för tv-reklam för torp. Inte dåligt att ha en modell till pojkvän =) *stolt*
Sen åkte vi till ica för att köpa tandkräm som va slut så då passade jag på att köpa en ny gravidtidning så nu ska jag ligga och läsa i den lite innan jag ska sova, mysigt för nu känner jag att vår lill* skatt ligger och sparkar i magen! Helt underbar känsla!
God natt på er!
LOVE
Camilla

Vecka 23 (22+1)

Börjar bli en liten mage nu! =)

Onsdag

God morgon!
igår blev det en dålig uppdatering, kom hem vid halv nio och slocknade vid nio sen.. haha.. man har verkligen inte alls samma energi nu när man är gravid. Orkar helt enkelt inte med lika mycket som innan.
Idag så blir det jobb mellan 13-19 så innan dess ska jag till cafét och fika med Anna och Alexandra, ska bli mysigt! Vi skulle träffas vid halv elva så det bli till att jag skynda mig nu, ha inte hunnit sminka mig än ;)
Ska lägga ut en bidl på magen, tog med webbkameran så det blir inte så bra, men bättre än ingenting. Ska hitta min sladd till kameran så jag kan lägga in dom korten i datan =)
LOVE
Camilla

Tisdag

God morgon!
Idag kommer det att bli en lång dag. Ska börja klockan åtta idag, sen har vi kurs. En tjej från Matrix kommer tre timmar och ska hålla kurs, alltid lika roligt! Sen blir det att jobbar över ikväll till minst åtta. Men det är bara kul!
Idag blir det ingen bild, har inte fixat håret så det ser ut som en stor risbuske, fixa det när jag kommer till salongen!
LOVE
Camilla

Min graviditet

Dagen har gått med kanonfart och nu är det kväll!
Tänkte berätta lite om min graviditet!
  • I augusti bestämde jag och Jesper oss för att det va dags att försöka skaffa barn, så jag gick och plockade ut min p-stav.
  • Jag hade en menstration efter det, sen blev jag gravid i september, så det gick väldigt fort!
  • Den 2oktober gjorde jag ett graviditetstest och det visade possitivt, både jag och Jesper blev överlyckliga med samtidigt hade vi nog inte räknat med att det skulle gå så fort. ;)
  • De första 13veckorna mådde jag väldigt illa och jag va även trött mycket. Spydde en hel del, fick till och med springa ifrån en kund för att spy för att jag mådde så dåligt. Den va jätte pinsamt så jag fick skylla på att jag hade fått migränanfall.
  • Den 11/1 var vi på Ultraljud och det va först då jag riktigt kunde fatta att jag va med barn. Det va den bästa dagen i mitt liv hittills. Det var magiskt, känslosamt och helt underbart. Att få se ett litet liv i magen sparka och levde runt va så häftigt, började gråta av lycka!
Imorgon går jag in i v.23 och allt känns så underbart, Jesper och jag är så lyckliga och glada för det här och det känns coolt att bilda en familj! Bf. är beräknat till den 13juni, roligt för det är på min mammas födelsedag så hon är så stolt så! Min mage har växt en hel del, så ska fixa ett kort och lägga upp så snart som möjligt, så ni få se den! =)
LOVE
Camilla

Måndag

Nu blir det att snart åka till jobbet, laddar med en kopp te, känner jag ha lite ont i halsen idag hoppas det inte blir någon förkyldning av det. Jag har faktiskt inte varit förkyld sedan jag blev gravid, klarat mig bra hela hösten och vintern! Har hört att man kan få bättre imunförsvar när man är gravid, inte fel det inte!
Såhär ser jag ut idag, lockigt hår!
fin mugg va?! är bra att peppa sig själv lite granna! Har jag fått av min underbara pojkvän!
Få se om jag hinner uppdatera på lunchen, annars skriver jag några rader ikväll! =)
LOVE
Camilla

Romantisk

Dagen är snart över och det börjar bli dax att hoppa i säng, denna veckan kommer det att bli mycket övertid/kvällsjobb så det bli till att vara pigg. Mår illa på morgonen så behöver lite extra tid att piggna till, hoppas det släpper snart. Försvann ju någon vecka men nu är det tillbaka, inte roligt. :( men det är det värt!
Dagen har varit väldigt slö, inte gjort många knop. Men fick lite besök av Alexandra och Robin så det blev lite fikande och tjötande, alltid lika kul att träffa dom två! Fick klippt Robin lite med =)
Sen har dagen bara gått på och älsklingen lagade god mat; rotfrukter i ugn, sås och kött, gott gott!
Funderar på om jag ska köpa denna tavlan, är så sugen! Gillar ju den romantiska stilen och denna tavlan är väl så romantisk som det kan bli ;) Vad tycker ni, fin eller ful?
http://www.canvasfabriken.se
LOVE
Camilla

babykläder

Fick nätshoppat lite babykläder idag, kul att börja köpa lite grejer till bebisen! Dock vet vi inte och ska inte kolla vad det blir för kön på den lill* så fick beställa lite tjej- och lite pojkkläder.

H&M har billiga och bra!
LOVE
Camilla

Nystart för den här bloggen

Nu va det dags att börja blogga igen, hänt en hel del sedan sist, så nu blir det en nystart!
Denna gången kommer den se lite annorlunda ut, nu kommer det bli mycket skrivande om bebisgrejer!
För jag är GRAVID =)
Sliten idag, men skönt att bara gå hemma och skrota!
Oj, snyggt med en stege i bakgrunden, dags för Jesper att ta ner det till jobbilen kanske ;) I alla fall se man vår fina kakelugn!
LOVE
Camilla

RSS 2.0