Besviken

Inte glad idag, fick besked från försäkringskassa och dom tycker att jag ska jobba hela gravidieteten ut. Hmm.. hur ska det gå när magen kommer vara ivägen och jag inte når fram?? Nej, nu börjar mitt första krig mot försäkringskassan ;) haha..

LÄNGTAN

Idag har jag varit gravid 200 dagar av 280 dagar, helt sjukt vart tiden ha rustat förbi! Ville bara säga det! Vi längtar så tills vi ha våran lill* bebis i famnen.
Idag är det våffeldagen så se till nu att äta massor av våfflor idag! =)

Helgen

Denna helgen har varit toppen!! =) Jätte kul med besök från Västerås, nästa gång är det våran tur att besöka den staden =) Blev en hel del skratt och det är helt underbart att umgås med så positiva människor som Emma och Jens! Tack så jätte mycket för i helgen!
Idag blev det en tur till Ljungskile (Resteröds) för att kolla jacka till Jesper, men han hittade ingen. Sen blev det fika hemma hos fina svärmor och sen kom Robin och Alexandra hit och vi käkade söndagspizza tillsammans och kollade solsidan. Mysigt!
Alexandra är så vacker som gravid, bara en liten söt magen och hon strålar så fint fast hon är höggravid :) Nu vill vi att bebisen ska titta ut, man är ju så nyfiken vad det är. Jag gissar att det är en flicka och att den tittar ut på torsdag, spännande spännande.
Nu ska jag hoppa i sängen, är riktigt trött idag. Måste vara pigg till jobbet imorgon ha en massa kunder inbokade. =)
LOVE
Camilla

v.28

Idag sparkar bebisen för fullt, så mysigt! =)
12 veckor kvar, tiden går så himla fort!
Vecka 28  +3kg

Min fina barndomsvän

Åhh vad jag har sett fram emot denna helgen, för idag kommer min fina barndomsvän Emma och hennes sambo Jens på besök och ska stanna hela helgen! Det ska bli så himla mysigt och roligt! Dom åker från Västerrås så jag hoppas det går bra, vaknade upp och såg att det va en massa snö idag.. :( tråkigt..
Helgen i Stockholm va förresten helt underbar, riktigt kul att hinna träffa syster en massa! Sen va det inte helt fel med all shopping heller ;)
Nu ska jag fixa mig inför jobbet!
Hoppas ni få en bra dag!!!
LOVE
Camilla

Torsdag

Usch vilket tråkigt väder det ha blivit. Vill ju ha vår och värme nu ju! Plus att min vinterjacka inte går att knäppa längre och det känns onödigt att köpa ny större vinterjacka nu i mars.
Jesper jobbade i Edet idag så jag bjöd hem honom på en frukost-dejt imorse. Mysigt värre! Känns som man aldrig hinner ses ordentligt på vardagar så det ska bli riktigt kul med en långweekend med honom till Stockholm i helgen. Se jag fram emot en massa!
Nu ska jag sminka mig innan jobbet. Sen blir det jobb fram till klockan 19.00 ikväll. Hoppas ni få en underbar dag!
LOVE Camilla

Tisdag

Idag går jag in i vecka 27 i min graviditet, förstår verkligen inte vart tiden försvinner. På söndag är det 3 månader kvar till beräknad förlossning.
Igår kollade vi på "en unge i minuten" och det va både jobbigt och intressant att se hur det är på en förlossning. Man är ju så jäkla nervös inför det. Men om man ha gett sig in i leken få man leken tåla, finns ju ingen återvändo nu. Detta med förlossning måste man ju bara genomföra. Få tänka på att det är flera kvinnor varje dag som föder barn och en del som i "familjen annorlunda" väljer ju t.o.m. att skaffa 10 ungar, så då ska väl jag kunna klara en!
Till helgen åker vi till Stockholm, ska stanna tills på tisdag. Ska hälsa på min syster och Emma en sväng. Sen ska vi kolla in en massa roliga bebis-grejer och så behöver man alltid något nytt och fint till garderoben! särskillt nu när våren verkar komma!
LOVE
Camilla

Grattis

Idag fyller världens finaste år! Min älskling blir idag 26år!
Jag älskar dig mest i världen
LOVE
Camilla

Helgen och v.26

God kväll!
Hinner som sagt aldrig uppdatera, tiden bara springer iväg!
Helgen va helt underbar, började med fredagsmys med älsklingen.
Sen blev det tjejmiddag med min fina svärmor och mina tre fina svägorskor jätte mysigt och vi fick oss en hel del skratt!
I söndags hade jag och Malin planerat en babyshower för Alexandra och man kan ju säga att den blev hur lyckad som helst, hon hade inte anat någoting så det va jätte kul! Så vi åt god mat, fikade, lekte lekar och pratade och skrattade hela kvällen! Jätte mysigt!!! Hon är så fin Alexandra som gravid, hon kommer bli en helt underbar mamma! =)
Babyshowern skulle gå i blå och rosa tema så jag bakade cupcakes som matchade! =)
Dukningen i blå och rosa såklart och massa ballonger! =)
Idag gick jag in i graviditetsvecka 26, helt otroligt vad tiden har gått fort! Om den fortsätter så här så sitter vi snart med vårt lill* barn i famnen. Ser fram emot det så mycket!!!
Här är en bild på mig från i söndags! magen börja puta ut så det blir ett gummiband i jeansen för annars kan jag inte knäppa knappen. hihi...
Nu ska jag kramas med min älskade sambo!
LOVE
Camilla

RSS 2.0