Fredag

Hejsan! Var några dagar sen jag uppdaterade nu. Haft en dunderförkylning så har helt enkelt inte orkat sitta så mycket vid datorn. Sen får man ju passa på att umgås med mammsen och pappsen när man är i småland. :)
Naemi tyckte det var jätteroligt hos sin mormor och morfar, blev massa bus hela tiden. Men var ju skönt att komma hem till pappa sen =).
Var ju som sagt i Ullared med Åsa i tisdag och det blev allt handlat en hel del faktiskt. Var inte alls mycket folk så vi hade tur!

Idag var vi på BVC och tog vaccinsprutorna nr.2 Det gick jättebra och Naemi ryckte bara till av första och sen andra så pep hon till sen var allt bra igen! =) Min duktiga tjej! Hon följer sin kurva perfekt och väger nu 7120gram och är 66cm lång. Så nu är hon ju en stor tjej!!!
Snart ska vi iväg till Naemis farmor och hälsa på lite granna, blir nog en kopp kaffe, tjöt och bus såklart! =)
Ikväll blir det fredagsmys med älsklingen!!!

----

Idag har jag och Naemi spenderat dagen hos min mormor. Underbart att hinna få kvalitetstid med henne. Jag kan tänka mig att hon uppskattar det väldigt mycket eftersom hon känner sig så ensam hela tiden efter morfar gick bort förra året. Men min mormor är stark som orkar med allt och ta hand om ett stort hus fast hon är ensam och ont av kramper osv. Fick supergod mat som alla gamlingar lagar. Antar att det är all grädde som gör det. hihi...



När jag kom hem drog jag och mamma till Gislaved en snabb sväng för att hinna gå in på kappahl och Lindex. Hittade dock inte så mycket men blev ett par tomtetossor till Naemi som hon ska ha till sin tomteklänning. Hon kommer bli så söt!!! Pappa fick vara barnvakt och det hade ju gått super!
Sen kom Emma hit och vi fick kapat av lite på hennes lugg gick ju kanon med kökssaxen det med ;P hihi.. Sen blev det prat som bröllopsfrisyren som jag ska göra på henne till sommar. Ska bli så kul och hon kommer bli så fin!!! =)



Full rulle på dagarna som vanligt! Imorgon ska jag och Åsa åka till Ullared! Jippie!!! Ska bli så kul! Vi åker efter lunch så mamma kan vara barnvakt till Naemi. Jag hoppas det inte är allt för mycket folk bara. Åsas mamma och syster hade varit där i lördags och då hade det varit kö både utanför och inne i Gekå. Så hoppas hoppas det är lite lugnare där imorgon.



Just det, nu har jag börjat ge Naemi gröt på morgonen. Hon älskar det och smackar som bara den. Köpte banangröt till henne och det gillade hon en massa. Jag kan tänka mig att det då blir lite sötare i smaken :D


Resultatet av röstningen

Japp nu har jag räknat rösterna för vilken åkpåse ni tyckte var finast. Reslutatet blev ganska så jämt mellan dessa tre åkpåsar. Så jag och Jesper ska snacka ihop oss vilken det blir utav dessa tre. Sen blir det att beställa och när vi fått hem den kommer jag visa den här i min blogg! =) Tack så jättemycket för all hjälp. Var väldigt rolig att så många kommenterade och jag hoppas ni fortsätter att kommentera flitigt! =) *blink blink*



1:a plats blev den här med 10röster.






2:a plats blev den här med 9röster






3:e plats blev den här med 8 röster.



Hejsan! Blev visst inte någon mer uppdater...

img_0432 (MMS)

Hejsan! Blev visst inte någon mer uppdatering igår.  Idag spenderar vi dagen hos mormor. Naemi och hunden har blivit bästa kompisar nu! Hihi.. Så söta! :)


Söndag

Hej fina läsare!
Igår kväll var som sagt några om mina bästa vänner här och vi hade vinkväll. Det var så mysig och det blev inte en lugn stund. hihi.. jag gillart!!! Blir så lycklig utav att träffa mina underbara vänner!! Som sagt är det inte ofta vi får till att träffas alla fyra längre så det var underbart att vi fick till det den här gången.
Åsa, Louise och Therése var några utav de kompisarna jag umgicks mest med på gymnasiet och jag är så glad att vi fortfarande håller kontakten fast vi inte hinner träffas så ofta. Så igår finns det bara ett ord för LYCKA!!!
Tack för igår fina fina tjejer!



Idag fick jag sovmorgon då mamma o pappa tog Naemi vid sju och jag fick sova enda till halv tio. Så skönt!!!
Sen kom min farmor och farfar på besök och jag passade på att klippa farmor. Dock hade jag inte med mig mina frisörsaxar så fick klippa med en vanlig sax, gick bra det med. Men tar ju så lång tid och det känns så klumpigt att hålla i den o klippa.



Nu är min mormor här och jag tänkte ut och gå en sväng med hennes hund och Naemi. Skönt att få lite frisk luft! =)
Vad hittar ni på idag???

Nu var det feather extensions i håret igen...

img_3312 (MMS)

Nu var det feather extensions i håret igen! Så snyggt! Och det bästa är ju att man kan locka dom också! :D


Reklamfilm



Hittade denna bild på pappas dator från förra året när jag och Jesper var med i en reklamfilm för torp köpcentrum. haha.. vad var det jag gav mig in i?! Och vet ni vad det sjuka var att sist jag var på överby försökte några killar få med mig i en reklamfilm för överby också men jag lurade Bella istället, dock ångrade hon sig sen..  hihi...




Förresten jag uppskattar mycket att ni hjälper mig med att välja åkpåse, tycker ni är väldigt duktiga på att kommenterar. Men ni som fortfarande inte har kommenterat så tycker jag ni ska gör det nu! =) hihi... Tryck här ----->LÄNK



Nu är jag i Anderstorp

Sitter vid pappas dator. Kom ner hit vid elva tiden idag och sen  åkte vi till Gislaved eftersom jag skulle in på systemet och sen skulle vi kika i den nya affärerna som öppnat. Fick köpt en julklapp och hittade massa fina saker men får hålla i plånboken för på tisdag åker ju jag och Åsa till Ullared.




Snart kommer en vän till familjen och hälsa på, hon har inte fått träffa Naemi ännu så hon är så nyfiken. Mamma har gjort blåbärspaj. =) gotti gotti



Ikväll kommer det bli toppen för jag ska få träffa mina bästa vänner Louise, Åsa och Therése. Tänk vilken tajming att vi för en gång skull fick till det att alla är hemma i Anderstorp samtidigt!!! Blir vinkväll med mina sötnosar =) LYCKA <3  

Lördag

God morgon!
Idag åker jag och Naemi hem till småland och stannar där i några dagar.
Då blir det mormor- och morfarbus igen för Naemi! =)
Uppdatera lite senare. Nu håller jag på att packa för fullt, det är mycket att tänka på nu när man har barn.

Tacomys med favoriterna

Ikväll blir det tacomys med mina favorittjejer Johanna och Anna. Jesper är iväg och jobbar och ska även jobba hela helgen och tjejernas pojkvänner är inte heller hemma så det passade utmärkt att styra upp något. Eftersom Naemi ändå gå och lägger sig vid 18.00 så är det ju perfekt!


Förresten glöm inte att hjälpa mig att välja ut en åkpåse =) Ni gör det här ---> LÄNK

Idag är jag en stolt mamma!!!

Imorse gjorde lilla skruttan ett stort framsteg, hon tog sig framåt helt själv!! Precis en veckan innan sin 5 månaders dag. Duktiga lilla tjejen! =)

Fredag

God morgon alla fina!
Vad glad jag blir när ni hjälper mig att välja åkpåse! Tänkte att sista dagen att kommentera är söndag, sen ska jag se vilken åkpåse som fick mest röster. Då få det bli den eftersom jag tycker ju alla är fina och kan verkligen inte bestämma mig. Dock fick jag en kommentar att den med leopardmönster såg lite porrig ut, haha.. så den får det INTE bli, vill ju inte ha porriga saker till mitt barn ;D
Men se nu till att lämna en kommentar i inägget under vilken åkpåse ni tycker är finast! KOM IGEN NU!!!




GLAD TJEJ!!!

Åkpåse

Ja, nu håller jag för fullt på att leta efter en åkpåse. Vi har en svart emmaljunga vagn men eftersom jag tycker deras åkpåsar är fula och väldigt tråkiga så kolla jag på andra märken. Den måste ju givetvis vara varm och snygg ;) Har i alla fall fallit för Elodie details åkpåsar! Men inte lätt att välja när det finns så många fina, så vill ha hjälp utav er mina kära läsare att välja. Kommer skriva nummer vid alla påsar så vill jag att ni kommenterar vilken ni tycker är finast. Blir så glad om ni hjälper mig, i alla fall alla mina fina fina vänner som läser min blogg, KOM IGEN NU!!!!!

1. 





2. 





3. 






4. 









5. 







6. 


Alltså är det dessa åkpåsar jag funderar på. Skriv nummer i kommentarsfältet. Tack i förhand!!! =)


Fin bur

Vet inte om jag visat er den här fina buren jag fick uatv min svärmor i födelsedagspresent?! Den är i alla fall helt underbar och precis i min inredningsmak! =)
Nu på hösten/vintern kan man ha ett ljus i den, sen blir det nog fint att ha en klätterväxt i! :D

Underbara vänner!

Vilken underbar dag jag och Naemi har haft idag. Började dagen med att gå bort till Öppna förskolan där alla Naemis polare var. Viggo, Mio, Lexus och Lovisa, så roligt att träffa alla igen! =)
Sedan gick jag, Alexandra och Bella till cafet där Tess mötte upp oss. Satt i nämre tre timmar och käkade lunch och fikade. Riktigt roligt och jag har så underbara vänner! Jag blir så lycklig utav att träffa dom, goa och glada tjejer!! mys mys!!!
BFF Lovisa &  Naemi <3
Vem räcker ut tunga längst?! hihi.. ;-)

God morgon! Idag är det Naemis namnsdag! G...

img_0346 (MMS)

God morgon! Idag är det Naemis namnsdag! Grattis till min underbara prinsessa! Lek på morgonen är det som gäller och spegeln är roligast idag. Fick till det här kortet, ser ut som hon ger sig själv en puss. Hihi.. Hur sött va inte det?!


Kvällstanke

hmm.. funderar på att lösenordsskydda bloggen ett tag som Bella gjorde för att bli av med läsare som ändå bara verkar snoka. Har ju ganska många läsare varje dag, fast jag inte uppdatera men inte många som kommenterar den. Undrar vad det beror på? Känns som sagt det är att det finns alldeles för många människor som bara vill snoka..

Faster Sandra

Idag var som sagt Sandra här och hälsade på och med sig hade hon sin nya pojkvän, så det var roligt att träffa honom! =)
Vi drack kaffe och tjötade och lekte en massa med Naemi. Naemi blir så glad och nyfiken när det kommer nytt folk att spana in. Kan förstå det, inte lika kul att bara kolla på mamma hela dagarna. hihi..
Fadder och faster Sandra! <3

Naemis lekhörna

Eftersom Naemi inte har ett eget rum så har jag fått göra en lite hörna till henne i vardagsrummet. Funkar så länge men längtar så tills den dagen vi flyttar till hus så jag få inreda ett riktigt rum till henne. Massa rosa ska det då vara såklart! Ett riktigt tjejrum!  =)

Onsdag

Veckorna flyger iväg och idag är det redan onsdag. Idag hade vi egentligen tänkt att hälsa på Naemis kusiner och faster men dom var sjuka där hemma så vi fick skjuta på det lite granna. I alla fall kommer faster Sandra hit när hon slutat jobbet så då blir det massa lek och kaffe kan jag tro! =)

I söndags var det ju farsdag och vi hade en riktig mysdag här hemma och firade pappa Jesper på hans första farsdag med kort, strumpor (som det stod "super pappa" och "världens bästa pappa"), choklad, parfym (som luktade så gott, gick och sniffande efter honom hela dagen, hihi..) och massa god mat. Ja, vi firade rejält!!! Men var faktiskt längesen vi hade en mysdag tillsammans alla tre.
pappa och dotter <3

Sena kvällar innebär googlande på frisyrer!

Jag är så dum att jag sover med Naemi på dagarna ibland, för då blir ju min dygnsrytm helt knasig.
Nu sitter jag här helt pigg eftersom jag sov med henne idag mellan kl.13-14 så störande, vill ju egentligen sova men men. Få bli ordning på mig snart ändå för inte långt tid kvar tills jag börja jobba igen, bara 3 veckor kvar ju! Ska bli så jäkla kul att få spendera två dagar i veckan på salongen och göra folk fina i håret! Som jag saknat att vara på salongen, allt känns så positivt när man kommer dit, alla är så glada, prat hit och dit, skapande av nya frisyrer, goda dofter av färg, hårprodukter och sen muisk i bakgrunden. Kan jag säga något annat än att jag ÄLSKAR mitt jobb?!
Så när jag sitter uppe dessa sena kvällar blir det mycket spanande och googlande på frisyrer!

Snyggt och elegant med en enkel stram hästsvans. Bild från NY fashion week 2011
Tycker jag anar mycket sneda benor och luggar igen och självklart rött, rött och åter rött i alla dess slag av nyanser :D
Alla bilder har jag hämtat på mirroronline.se

Bustjejerna

Denna bilden är ju bara för söt på Bus-Naemi och Bus-Anna. Fina fina tjejer <3
Igår kväll gick jag och Anna en PW riktigt skönt men idag har jag en stor stor blåsa på ena hälen, så ett par nya promenadskor får jag nog införskaffa mig snarast! Någon som har tips på några bra? 

BFF

HAILEY & NAEMI
Snodde en blid från Jennifer på våra fina prinsessor!
Gå in på hennes blogg för att se fler på dom! mizztang.blogg.se

Tiden går så fort!

Idag har det varit en bra dag! Finaste Emma var och hälsade på mig och Naemi idag och så åt vi goda budapestbakelser! Mums mums! I alla fall så var det riktigt roligt och träffa henne igen och hon är alltid så sprudlande glad hela tiden! Min finaste och vackraste barndomsvän sedan jag var 3månader. Hihi.. Eller hur Emma?!  Senare stack jag och Naemi iväg för att hälsa på Linda, Basse och lille Arthur. Har ju varit så nyfiken på att se den lille och han var ju så himlans söt!! Perfekt att Naemi får lite polare här hemma i Småland också!! :)  Dagarna går så sjukt fort här, känns som tiden springer iväg och att jag knappt hinner med. Jaja.. Nu är det dags för att sova! Kram till er! :D 

Blivit kass på att uppdatera igen, hopplös...

img_8332 (MMS)

Blivit kass på att uppdatera igen, hopplöst! Men men så är det ibland. Är i alla fall nere i Småland hos Naemis mormor och morfar denna veckan och myser! Hoppas allt är bra med alla mina fina läsare! :-)


RSS 2.0