Hoppas ni hade en bra julafton! Vår var he...

img_3878 (MMS)

Hoppas ni hade en bra julafton! Vår var helt underbar och Naemi fick såklart flest julklappar! Nu är vi på väg hem igen efter tre dagar i Småland. Ikväll blir det julfirande i Edet! :-)


Hej fina läsare! Sitter på jobbet o ha lun...

img_0506 (MMS)

Hej fina läsare! Sitter på jobbet o ha lunch nu! Haft mysiga kunder på förmiddagen och i eftermiddag blir det fler! Lyckliga mig som har det bästa yrket!!! I alla fall ville ju visa en bild när Naemi skulle hjälpa mig o slå in julklappar igår, snören är roligt!! ;-)


Precis hemkommen ifrån cafét. Har lunchat ...

img_8476 (MMS)

Precis hemkommen ifrån cafét. Har lunchat med Anna o Maria. Naemi tyckte det var så mysigt att sitta hos Anna! Tack tjejer, ni är underbara <3


Måndag

God morgon!
Idag är jag trött så det får nog blir en tupplur med Naemi på förmiddagen sen. Få passa på! =)
Naemi är så nära på att börja krya nu. I helgen har hon utvecklas så mycket och hon tar sig fram med en väldig fart. Hennes teknik just nu är att dra sig fram med armarna och få upp ena knät att putta på. Hon får upp båda knäna men förstår inte riktig ännu hur hon ska komma framåt när båda är uppe.. hihi.. sötunge, men tror inte det är långt borta förrens hon har förstått det. Herregud vad de utvecklas fort!! Det är så roligt att se alla framsteg och man blir så stolt över sin lilla prinsessa. Hon är så duktig och jag skiter faktiskt i om jag låter skrytsam för det får man faktiskt vara i min blogg ;-) Här är det ju jag som bestämmer. Så passa på att skryt om era bebisar också i kommentarfältet! =) hihi...
Dagens planer idag är att jag ska fixa med en hemlig julklapp och sen kanske det blir en liten tur till min kära Anna. =)

Kort från imorse när Naemi var uppe på båda knäna för första gången! =)
Dock ser hon lite lustig ut på bilden, men stunt samma...
Naemi börjar att få tillbaka sitt hår nu efter att hon tappade det lagom till dopet, ja då var det ju bara några tussar i håret. Men nu så börja det växa ut igen. Snart får jag börja sätta i toffsar ect. som jag längtat.. hihi..

Vad vill ni skryta om denna dagen?? Skriv och berätta vad som gjort er stolta i helgen!!! =)

Söndag

Idag var det dags för julklappsshopping och vi körde Naemi till sin farmor och sen åkte jag o Jesper vidare till torp. Vi fick faktiskt köpt alla julklappar vi skulle ha så det är riktigt skönt! Hos farmor hade det gått utmärkt och Naemi trivdes så bra! =)
Naemi ska få en pulka utav oss i julklapp så nu hoppas jag på att det blir lite snö till jul så hon få testa den! =)
Blev såklart en ROSA stiga pulka till henne!

BUS-NAEMI

Ja, som jag skrev innan blev det en massa bus när faster Sandra var här på besök idag! Åhh.. så härlig vår lilla tjej är!!! =) Denna video måste ni ju bara se ;-)


Lördag

Haft en riktig mysig dag idag! Träffat underbara människor och myst en massa med min lilla familj!
Började dagen med att fixa löshår på Alexandra medans papporna Jesper och Robin tog med sina döttrar och åkte på babysim. Sen när de kom tillbaka vid lunch blev det massa bus och sen pizza, tjejerna slocknade tillslut och vi vuxna fick tid att sitta och prata litegranna. När de gått hem la jag, Jesper och Naemi oss i sängen och myste och vi alla tre slummrade till en stund tillsammans, så mysigt!
Vid tre tittade faster Sandra in och Naemi blev SÅ GLAD och blev på sitt bästa humör och busade järnet med henne. Hon hade nog saknat sin faster. Helt underbart att träffa henne igen och tjata ikapp oss om allt! =)
Ikväll har jag och älsklingen mys framför Jägarna 2. Den var riktigt bra tyckte vi både så den kan jag helt klart rekommendera!

Inget lösenskyddat längre

Ehh.. struntar i att ha lösen. Bara krångligt att fylla i det varje gång man ska in på bloggen. Dom som är intresserade utav mitt liv får väl vara det. Min blogg är först och främst till för mig själv och mina nära och kära. Så ser det ut! =)

Members

Idag var första gången jag handlade på members! Fantastiskt ju, fick ett par boots för 88 kr inkl. frakt!!! Annars kostar dom 449kr, inte så farligt dyrt det heller, men liksom ett par helt nya snygga skor för 88kr är ju ingenting! Om ni vill ha en invite till members utav mig så är det bara att skicka era mailadresser. Jag lovar, det brukar vara grymma erbjudande! =) Första gången man handlar där får man dessutom 50kr rabatt!
Nancy Boots SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Dessa skor var det, fanns också i bruna jättefina! =)

Min lilla tomte idag!

haha.. sista bilden blev ju bara så rolig!!!
Ser ni förresten vilka ögonfransar lillan börjar att få. Jag som  var så rädd när hon var nyfödd att det inte skulle bli några. men nu så, nu är de fina och långa! =)

Lucia

Idag är det Lucia och vi ska iväg och lussa på flera ställen idag. Först ut blir till salongen och lussa med lussekatter. Sen åker vi nog en sväng till Jespers farmor och farfar och sist när Jesper kommit hem (ev. slutar han tidigare idag) blir det en sväng till hans mormor och morfar. Hans morfar fyller 90 år idag så det blir ju till att fira! =)
Ska i alla fall sticka in på Andréns konditori som ligger här jämte oss. De har typ aldrig öppet men vid lucia så har de öppet och säljer de godaste lussekatterna! =)
Kommer upp en bild på min lilla tomte sedan! =)

Fixa med julkort!

Håller på att fixa med julkorten, så jag kan posta dom imorgon! =)
Fotade ju Naemi inför julkorten för två veckor sedan och det var inte det lättaste om man säger så eftersom hon tyckte fötterna var roligare än kameran så de flesta korten blev så här:
min söta lilla tomtelisa :D
Det riktiga får ni se antingen i brevlådan eller så dyker det upp senare här på bloggen =)

Lösenordskyddat

Så nu var det lösenordskyddat på bloggen! Känns skönt för nu kommer jag veta vilka som läser min blogg! Känns som att det är månag som bara snoka runt som egentligen inte har något som helst med mitt liv att göra.
Ska ta och rensa min facebook också, där verkar det också finnas människor som bara vill snoka. jajaja.. nu kommer jag kunna dela av mig med mer privata saker om mig och min lilla familj! Kommer dessutom lägga ut mer bilder på Naemi så ni som vill följa min blogg få se hennes utveckling och även roligt för mig sedan att minnas tillbaka! =) Kram på er!!

Glitter extensions

Har läst på modebloggar att nu är den senaste trenden att ha glitter extensions i håret. Vad tycker ni? Fint vs fult?
Jag tycker det är jättefint, men såklart alla som känner mig vet ju att jag gillar glitter och glamour! ;-)
Det bästa är ju att man både kan locka och platta dom och dessutom sitter dom i upp till 6 veckor! Snyggt till nyår eller när man ska iväg på fest, bal eller varför inte bröllop?! =) 

Lycklig

Just nu är jag så LYCKLIG!!!!
Älskar mitt liv, har världens bästa pojkvän, dotter, familj, vänner och dessutom ett jobb som är så roligt!!
Känns som jag blivit som en ny människa, behövde nog komma tillbaka till jobbet för att förstå hur mycker allt egentligen betyder för mig. Ja, det var allt jag ville skriva!
gammal bild :P

RSS 2.0