Två arbetsdagar kvar!

Två dagar kvar att jobba, känns helt konstigt. Kommer sakna mina jobbarkompisar och kunder en massa. Men ska bli skönt med lite semester, ha en massa att fixa med innan bebisen tittar ut.
Nej nu hinner jag inte blogga, måste ta hand om min älskling som ligger och är JÄTTE pollenallergisk.. stackarn.. :(
LOVE
Camilla

49 dagar kvar

Dålig uppdatering det sista. Men blir bättre nästa vecka. Jobbar bara denna veckan sen blir det semester till vår lill* bebis tittar ut! Ska bli så skönt, är så trött nu för tiden vaknar tusen gånger på nätterna.
Påsken har varit lugn och helt underbar med massa sol. Vi har tagit mycket promenader och suttit ute i solen. Hoppas inte på pigmentfläckar nu bara, men inte roligt att hålla sig i skuggan när det är så fint väder.
Imorgon går vi in i v.34 (33+0) Det börjar nämra sig med stormsteg nu. Det är 49 dagar kvar till BF. Nedräkningen har börjat! =)
Hoppas eran påsk har varit bra!
LOVE
Camilla

Mina fina vänner!

Igår eftermiddag så åkte jag till min vän Tess som bor i Göteborg och där var även Louise, det va så mysigt att träffa dom båda! Blev mycket bebisprat och gamla minnen. Tess plockade fram kort från gymnasietiden och gud vad man skrattade. Vad hade vi på oss?? och jag hade min fina räls oxå.. hahaha.. ska se om jag kan hitta några gamla kort jag med. Det är verkligen roligt att minnas tillbaka! =)
Fick i alla fall jättefina presenter från dom och från Åsa som hade skickat med Louise ett paket.
Tre jättefina bodys från Louise! =) Köpta i Manchester!
En jättefin body från Tess, från den affären som hon jobbar i som heter Duns som ligger på prinsgatan i Göteborg. Nästa gång jag är nere i Göteborg ska jag besöka den barnklädesaffären, de gör ekologiska barnkläder med mycket färger och tryck. besök deras blogghttp://www.duns.blogspot.com/ Få passa på att göra lite reklam! =)
Ett par jättefina skor från Åsa! jag som älskar "bling bling"! Också från Manchester! =)
Tack så jätte jätte mycket till er alla tre, blev verkligen jätte glad!
LOVE
Camilla

Baby och Barnmässa

Underbar helg det har varit!
Började helgen med att åka ner på baby- och barnmässan i Göteborg. Det va verkligen jätte kul och en massa söta bebisar att kolla på!
Fick en hel del goodiebags med oss hem, alltid roligt! Allt på denna bilden fick vi med oss hem!
babyoljor, böljor, våtservetter, tidningar och en massa massa mer.
Sen passade vi på att köpa en del saker som var erbjudande på, nämligen en näsfrida och babyolja och förberedelseolja från weleda.
Förberedelseoljan va en olja som man ska ta innan förlossning från och med v.34 för att undvika att spricka vid förlossning, ska bli spännande och se om den funkar. Man är allt skeptisk men värt ett försök i alla fall! =) Någon som har testat den??
LOVE
Camilla

Himlen måste sakna en ängel

Jag saknar dig min morfar, idag hade du blivit 76 år. Tänker på dig en massa idag! Men vet att du har skickat den finaste änglen från himlen till mig, mormor och resten av familjen.

Nu ligger den här i tryggt min mage och väntar på att komma till oss. Du var världens bästa morfar! Jag älskar och saknar dig!Föräldrargrupp

Hej underbara!
Idag är det den 5 april så idag fyller min farmor år, så bäst och ringa och gratta henne idag!
Vad som mer händer idag är att föräldrargruppen ska börja, det ska bli så himla roligt, det är en sak jag sett fram emot enda sen dagen jag blev gravid. Ska bli att träffa andra som ska bli föräldrar! Mycket skoj!
Tänkte jag lägger upp lite nya magbilder. Idag går jag in i v.31 (30+0) Tiden går så himla fort!
Man står lite snett när man ska försöka att ta magbilder själv med webbkameran, men dessa få duga ;)
Ser ni att jag har en mörk rand över magen? och att min navel står ut??
Vad tror ni, en pojk- eller flickmage?
Nu är det bäst jag skynda mig att plocka iordning lite här hemma, för om en stund kommer söta Alexandra hit, jag ska plocka ut hennes extensions sen ska vi se om vi hinner luncha nått tillsammans. Sen starta föräldrargruppen! =)
LOVE
Camilla

RSS 2.0