Helgen

Denna helgen har varit toppen!! =) Jätte kul med besök från Västerås, nästa gång är det våran tur att besöka den staden =) Blev en hel del skratt och det är helt underbart att umgås med så positiva människor som Emma och Jens! Tack så jätte mycket för i helgen!
Idag blev det en tur till Ljungskile (Resteröds) för att kolla jacka till Jesper, men han hittade ingen. Sen blev det fika hemma hos fina svärmor och sen kom Robin och Alexandra hit och vi käkade söndagspizza tillsammans och kollade solsidan. Mysigt!
Alexandra är så vacker som gravid, bara en liten söt magen och hon strålar så fint fast hon är höggravid :) Nu vill vi att bebisen ska titta ut, man är ju så nyfiken vad det är. Jag gissar att det är en flicka och att den tittar ut på torsdag, spännande spännande.
Nu ska jag hoppa i sängen, är riktigt trött idag. Måste vara pigg till jobbet imorgon ha en massa kunder inbokade. =)
LOVE
Camilla

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack än en gång! och vilka fina ord du använder - blir rörd <3 Synd att Jesper inte hittade någon jacka! Hälsa så mycket! Saknar dig redan! Kramar

2011-03-21 @ 08:51:09
Postat av: Alexandra

Vad söt du är vännen! Tack :)

2011-03-21 @ 15:29:34
URL: http://alexandramortensen.blogg.se/
Postat av: emma

Vad kul att du börjat blogga igen, då har jag något att göra när det är lugnt på jobbet :) Synd att vi inte hann ses förra veckan, vi får boka in en helg snart igen så vi kan ses! Får höras på telefon nån kväll! Puss och kram

2011-03-21 @ 21:24:39
URL: http://emkas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0