Feather extensions

Tänkte tipsa er om var ni kan beställa feather extensions!



När jag satte i på mig själv hade jag köpt dom på en frisörmässa men så hittade jag och Sandra en sida på nätet som vi beställde från nämligen dennahttp://www.featherhairextensionsonline.com/ dock så ligger det i USA så det tog ganska lång tid innan vi fick hem det i brevlådan (drygt 2,5 vecka), men det är en säker sida att beställa på så det var aldrig nått krångel. Vi blev jättenöjda med fjädrarna, väldigt fina och det gick att beställa i tre olika längder.

Idag satt jag och kollade om det gick beställa från någon svensk sida och då hittade jag denna http://kosmetikan.se, den verkade också väldigt bra då man betalar per styck. Det stod också att leveranstiden är 3-4dagar. Fanns även en video som visade hur man satte i dom för er som inte vet.  Dock fanns det inte i olika längder utan det kunde variera från 18-24cm.

Det kommer säkert komma mer och mer, eftersom det är ganska så nytt än så länge så är det fortfarande svårt att få tag på här i Sverige och inte så många salonger som har köpt in det. Men kan tänka mig om någon månad så är det mycket enklare! En rolig detalj att ha i håret i alla fall! =)
LOVE
Camilla

Kommentarer
Postat av: Bella

Va roligt! Nu ska jag beställa :D Har du lust att sätta i dom å¨mig då? Om du har tid och ingen bebis kommit då :)

2011-06-09 @ 11:50:18
URL: http://dusunce.blogg.se/
Postat av: Bella

Ja , jättefina saker har dom ju! :D

Jag hoppas vi kommer få till det bra och att vi inte tagit oss vatten över huvudet. Jag läängtar tills vi kommer igång med allt ordentligt :)

2011-06-09 @ 12:25:33
URL: http://dusunce.blogg.se/
Postat av: Bella

hur många fjädrar får man me om man beställer ifrån usa? Tyckte det var lite kasst med färger på kosmetikan men beställde ändå eftersom jag inte orkar vänta så länge :)

2011-06-09 @ 13:11:10
URL: http://dusunce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0