Sitter ute och dricker en kopp kaffe på al...

img_2781 (MMS)

Sitter ute och dricker en kopp kaffe på altanen! Så härligt!!!  Idag har vi varit iväg hela dagen och träffat underbara vänner!!! Kärlek!


Idag blir Naemi 10 månader!! Min fina fina...

img_3863 (MMS)

Idag blir Naemi 10 månader!! Min fina fina dotter, tänk vad stor hon blivit! Tagit sina första steg gjorde hon för 2 veckor sen! En riktig busig tjej med fullt ös hela dagarna!!


update

Hej alla fina!
Här renoveras det för fullt. I helgen har vi slipat hallen och målat taket där. Kommer bli så bra!! Ska lägga ut bilder på Naemis rum snart till er, men är inte riktigt klar ännu. Ska måla klart garderobsdörrarna och få upp lite på väggarna först. Men bra blir det!! Älskar ju hennes fina fondvägg med fjärillar!!! =)
Idag har vi spenderat förmiddagen hemma hos Naemis faster och kusiner. Så mysigt och kusinerna är så snälla mot henne fast hon bara ska ta deras leksaker ifrån dom.
Nu ska jag passa på att plocka lite här hemma så länge Naemi sover. La henne i vagnen ute och då brukar hon sova länge och gott. =)

gästis

Nu har jag grejat lite med Camillas design och har även lagt in en ny rubrik där hon kan blogga om renovering och inredningstips :) Önskar er alla en trevlig läsning och en bra dag ♥ En chic mammas bekännelser !
våra sessor :)

Små glimtar på Naemis rum!

img_2652 (MMS)

Små glimtar på Naemis rum!


Äntligen

Igår kom det en gubbe från Telia hit och fixade vårt bredband, äntligen. visst man har ju mobilen men när man ska kommentera blogga osv. så är det mycket lättare genom datorn tycker jag.
Ska försöka blogga lite mer nu dels för att mina vänner och familj ska få se Naemis utveckling och sen för att se renoveringen som pågår i huset!
Nu är det kaffedax!

Titta vilka fina bilder Jennifer tog idag!!!
Haft en riktigt mysig dag tillsammans med fina vännerna Jennifer och Johanna med barn såklart!

Ja, nu var det ett bra tag sedan jag skrev...

img_2310 (MMS)

Ja, nu var det ett bra tag sedan jag skrev här i bloggen! Anledningen till det är för att vi köpt hus!! :-) så nu pågår det uppackning och renovering. Till helgen blir Naemis rum färdigt så då får jag äntligen börja inreda det! Har i veckan varit runt och köpt ny inredning, gardiner och matta och jag tror det kommer bli så fint!!!  Passa på att bjuda på en bild på en nu 9- månaders tjej!


RSS 2.0