Fredag

God morgon alla fina!
Trodde ju att det skulle vara fint väder idag?! Men kanske spricker upp...
Imorse ringde min chef till mig och frågade vad jag skulle vilja ha för spabehandlingar när jag ska iväg med jobbet på spa om några helger! Jag valde ansiktsbehandling och halvkroppsmassage. Ska bli så skönt, både att komma iväg lite själv och även att få åka på spa! Dock har jag lite ont i magen och hjärtat inför detta, för det kommer bli första natten utan Naemi då, men å andra sidan har hon ju sin pappa som tar hand om henne minst lika bra som jag gör! Men det känns ändå lustigt att jag ska lämna min lilla bebis som har varit med mig så länge, enda sen i magen. Men nån gång måste vara den första!

Funderar dock på att testa ikväll och gå till after worken och ta en cider, har ju inte varit ute nått sen förra året så på ett sätt locka det lite och på ett annat så lockar det inte alls. Men om det blir jobbigt att vara ifrån Naemi så är det ju bara att gå hem eftersom afterworken är i folketshus som ligger mitt över gatan för oss! ;) Naemi somnar ju ändå för natten vid halv sju och man går inte dit innan dess. och Jesper tycker jag ska gå ut men.. hmm.. ja, jag få som sagt funderar lite till!

Annars är planerna idag att åka upp med Sandra till Trollhättan, hon hade lite ärende att göra och sen ska vi ta en fika. fika fika fika, jag gör verkligen inget annat än att fika.. haha.. Nej nu är det de sista nu i september, I oktober ska jag börja mitt nya hälsosammare liv ;)

-

Då har snart denna dagen gått, har varit hemma hela dan men hade ju först besök utav Sofie. Hon berättade att deras skola ikväll skulle ha en insamling för Afrikas horn så de skulle sälja fika och ha loppis osv, tyckte det var en riktigt bra idé. Jag får så ont i magen när jag tänker på människorna där, så hemskt. Har redan skänkt pengar dit men ska ta och skänka lite mer. Gör ni det också!!!

Sen kom Alexandra och Lovisa hit och med sig hade dom fika, jätte gott. Snart kommer jag rulla fram så mycket som jag fikar, typ varje dag ju! Haha.. Våra sötnosar skötte sig i alla fall riktigt bra medan vi fixade håret och dom låg en lång stund och bara studerade varandra, så sött!!

Ni ska jag passa på att umgås med min älskade sambo, saknat honom en massa idag! Han är den bästa som finns (och såklart Naemi).


Denna stolen fick Naemi utav hennes faster...

img_2816 (MMS)

Denna stolen fick Naemi utav hennes faster Malin doppresent, hon har gjort den själv. Ni måste ju hålla med om att den var helt underbart fin!!


Torsdag

God morgon! Känns som jag bara hinner skriva god morgon i varje inlägg, dagarna går så fort så hinner knappt tänka på och blogga. Sen hade jag faktiskt skrivit ett inlägg på blogg-appen igår men så hände det nått så det blev inte postat så då orkade jag inte skriva om det. I alla fall var vi ju hos Bella igår, blev lunch, kaffe, kaka och massa prat! Riktigt mysigt och både Bella och Tess är ju helt underbara tjejer, så det få vi snart göra om igen! =) Idag kommer Sofie en sväng hit efter hon slutat skolan vid 12 och hälsa på, ska bli jättekul. Hon är så snäll och go lilla Sofie (min lilla svägerska) hihi.. Senare kommer även Alexandra och Lovisa, ska klippa till Alexandras sidecut så hoppas att våra prinsessor är snälla, men går ju fort att raka den så det ska nog gå bra! Skulle egentligen kommit till Alexandra igår kväll o fixat det när ändå barnen sover men efter att jag och Jesper hade varit på banken hade vi alldeles för mycket som snurrade i huvudet så fick skjuta på det lite granna tills idag istället. Budade förresten på ett hus igår kväll men priset stack iväg alldeles för mycket så vi få leta vidare.... Hörs lite senare ;)

Onsdag

God morgon!

Helt underbart att blogg.se har en app nu, kommer bli mycket lättare att uppdatera då jag är iväg så som Småland osv! :)

Idag ska vi till Gabriella och Lexus och även Tess ska dit så det ska bli jättemysigt att träffa dom igen!

Nej, nu ska jag sminka mig medans Naemi leker för fullt i sitt babygym!



-

Hann visst inte blogga nått under dagen, men kanske imorgon istället!
Idag hörde Alexandra av sig för en spontanlunch, jättemysigt att träffa henne och söta Lovisa! Sen när Jesper kom hem drog vi till torp en sväng men blev inte så långvarig utflykt eftersom Naemi inte var på sitt bästa humör och ville inte alls ligga i vagnen så Jesper fick bära henne i de få affärerna vi hann med. haha.. Nu när man har en liten här hemma så är det inte vi som bestämmer längre ;)

Här är i alla fall en bild tagen utav Alexandra från dopet på oss och faddrar =)

Tisdag

God morgon!
Idag fick jag sova till halv nio, såklart fick jag ge henne lite mat inatt vid halv tre men sen somnade hon om och sov till halv sju och var väldigt pigg och ville ha morgon men jag var så trött så jag gick upp och gav henne lite mat och sen la jag ner henne i sin säng, släckte och kröp ner i min säng och det funkade, lillan somnade också om och lät mig sova till halv nio, så skönt!! Så idag är jag riktigt utvilad!!
Idag tänkte jag faktiskt bara vara hemma och tvätta och städa. Sen tog ju Naemi 3-månaders sprutorna igår så jag vågade inte planera nått idag om natten hade blivit jobbig, men det blev den ju inte ;) märkte av att hon var lite gnälligare när hon skulle sova igår kväll och hade svårt att komma till ro, så fick sitta med henne en lång stund i min famn och då var hon nöjd. Inte mig emot eftersom det är så mysigt att ha mina lilla prinsessa sussandes i famnen! <3

I helgen hade vi som sagt dop för Naemi, men tänkte att jag skriver ett inlägg om det senare idag. =) Men alla som fotade, snälla skicka korten till mig. Tog ju knappt några med min kamera...

Så här ser min fina 3-månaders bebis ut id...

img_2105 (MMS)

Så här ser min fina 3-månaders bebis ut idag. Hon har tappat massa hår men nu är det en hel del smått på väg att växa ut. Hon är väldigt duktig på att söka ögonkontakt när man prata med henne, vilket är så mysigt!!


Klar med presenterna till alla gäster på d...

img_0600 (MMS)

Klar med presenterna till alla gäster på dopet!!


Update

God morgon!
Har varit kass på att uppdatera. I alla fall har det inte hänt så mycket, har varit sjuk i veckan, både jag och Jesper åkte på en rejäl förkylning med feber och grejer men nu är det bättre, bara lite snuvig. Som tur är klarade sig Naemi från att bli sjuk, det är jag väldigt glad över. =)

Idag blir min lilla tjej redan 3månader, tiden går ju så himla fort! Hon är så rolig nu, babblar en massa och full fart när hon är vaken!! Hon brukar sova en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen. Sen somnar hon mellan kl.18.30-19.00 varje kväll och vaknar en gång på natten för att äta och sen sover hon vidare till morgon. Skönt att har lite rutiner och jag tror jag barnet mår mycket bättre av att ha det!
Jag som var så orolig att jag inte skulle få till det med rutiner när jag pratade med Alexandra om det, eftersom Lovisa har varit så duktig med sina rutiner, men nu så känns det som vi har fått till det här hemma också! =)

Annars håller jag på att förbereda till dopet på söndag och jag tycker det är så kul att planera sånna saker!! Dock sket det sig med en sak igår som jag blev väldigt ledsen för eftersom det var bestämt sedan längesen och nu hinner jag inte tre dagar innan lösa det, tyvärr... :( Surt att man inte fått reda på det tidigare för då hade det nog löst sig i alla fall men men...

Mer uppdatering senare :D

I <3 HV71

Jag och Naemi är nere i småland och hälsar på mormor och morfar, därför kass uppdatering.
Förresten har ni sett vilken fin body Naemi fått av hennes morfar. Här ska det läras i tid vilket lag man ska hålla på!! =) Dock tror jag inte pappa hennes tycker den är lika fin ;)



Naemis underbart söta strumpor! Tack fina ...

img_6294 (MMS)

Naemis underbart söta strumpor! Tack fina Emma :)


Stolt mamma

Idag är jag en riktig stolt mamma, för idag vände sig Naemi från rygg till mage! 11veckor och 4dagar, duktiga tjejen!!! Så det fick jag snabbt skriva ner i hennes bok så jag inte glömmer det.
Hon har kämpat den sista veckan med att vända sig och blivit väldigt frustrerad när det inte gått, men så idag fick hon till det och hon såg minst sagt förvånad ut ;)

Naemis söta polare!

Lexus & Lovisa

Ja, idag kom Bella och Alexandra hit med deras sötnosar! Jättemysigt och trevligt som vanligt! Men gud vad vi skrattade när Lexus och Lovisa babblade med varandra, så himla sött! Gullungar!!!

Kärleken

Våran lilla ängel har blivit redig och somnar mellan klockan halv sju och halv åtta på kvällarna. Det är guld värt att man får ensamtid med Jesper på kvällarna. Men känner nu när jag ska sova att jag vill ha henne i min famn och bara gosa en massa fast det är det enda jag gör hela dagarna, är det inte konstigt? Men det känns som jag har varit utan henne alldeles för lång tid. Vet inte vad det är med mig ikväll kanske bara extra känslig... I alla fall vad jag ville ha sagt med det här inlägget är att Kärleken till ens barn trodde jag inte kunde vara såhär stark! <3


Jag älskar dig Naemi!

Shoppat till Naemi

Tog en liten paus ifrån städandet och satte mig och shoppade hem lite grejer till lillan från H&M, både saker som var nödvändiga och även lite onödiga saker som dessa söta höstskor. Fast hon inte kan gå än så ska hon ju vara fin när hon sitter! =)
Dessutom har hon ett par jättefina Ugg:s som hon fick utav Emma & Jens, så jag hoppas snart att dom ska passa! Så himla gulligt!!!

Måndag

God morgon!
Nu var det måndag igen och det innebär ny vecka! I helgen var vi hemma i småland, det var jättebra! Hann träffa två fina vänner, Jesper var ute och fiskade med svärfar och Naemi fick massa kvalitétid med hennes mormor och morfar. Så helgen var jättemysig! =)
Idag är det verkligen tråkväder, men det gör inte så mycket för jag ska passa på att städa här hemma. Perfekt att starta veckan med städ så är det rent och fint! Blir även fler inlägg under dagen. Få liksom blogga ikapp mig nu eftersom det inte blev något bloggande i helgen ;)

På väg till Småland nu! Det är ju perfekt ...

img_2584 (MMS)

På väg till Småland nu! Det är ju perfekt att ha hela baksätet för sig själv!! :)


Fredag

God morgon!
Redan fredag, vart har liksom denna veckan tagit vägen?! I alla fall idag blir det att packa för att ikväll åka hem till småland över helgen! Verkar ju bli riktigt bra väder i helgen dessutom. Jesper och Naemi följer givetvis med, mormor och morfar längtar ju ihjäl sig efter sitt lilla barnbarn. Ska fixa extensions på Emma på lördagen och sen ska vi fika med Frida som är gravid och jag är ju så nyfiken på att se magen och även höra hur allt går, tänk vad man saknar sin egen mage nu när den är borta! Nu i efterhand så kan jag säga att jag trivdes väldigt gott med att vara gravid, jag hade ju aldrig ont eller nått. Det enda som var jobbigt var mitt illamående, men det var ju mest i början och i slutet på graviditeten.
Idag ska jag även träffa min underbara vän Anna, som jag har saknat henne! Det var alldeles för längesedan vi sågs, hopplöst att det ska dröjar så länge mellan gångerna. Det ska bli väldigt mysigt så kanske få bli en promenad i det fina vädret!

Kvällsmys

Varit på kvällsmys hemma hos fina Alexandra, fick fixat lite med hennes hår och sen satt vi och pratade. det kändes som det behövdes och skönt att komma hemifrån ensam lite granna också! Hon är så underbar och ödmjuk den tjejen! =)

När jag kom hem hittade jag Jesper i sängen sovandes med Naemi i famnen, då smälte mitt hjärta! Så sjukt söta mina älsklingar! <3

Frågor & Svar

Jag fick två frågor som jag tänkte jag skulle svara på här i ett inlägg!

1. Snyggt! Man kan ju inte tro att du precis har fått barn! Hur blev du av med magen så fort?! Lyckans ost och som sagt, snyggt!

Svar: Nej jag har tur att jag slapp kämpa bort mina gravidkilon. Fast i och för sig så gick jag bara upp 6kg så när Naemi kom ut och likaså fostervattnet och moderkakan så vägde jag 10kg mindre direkt. Så jag gick alltså ner i mig själv under graviditeten. Så magen försvann på direkten! =)



2. Fin flicka - fint namn :) var har hon
Fått Ellen och Madeleine ifrån? Kram

Svar: Ellen är ett släktnamn. Det hela började med att min morfar gick bort väldigt hastigt förra året, det var väldigt jobbigt både för mig och min familj. Så när jag två månader senare blev gravid så visste jag att det är min morfar som har skickat den finaste ängeln från himlen till mig och min familj. Sen trodde jag hela tiden att det var en liten pojk i min mage så jag hade redan bestämt att våran "son" skulle få heta min morfars namn i mellannamn men ut kom det ju en liten flicka så då fick jag tänka om. Eftersom min morfar har betytt så mycket för mig så kände jag ändå att jag ville har något efter honom och då tog jag Ellen som hans mamma hette. Ellen tycker jag även är ett jättefint namn!


Madeleine fick hon heta eftersom jag tycker det är ett jättefint namn och även för att hon är vår lilla prinsessa!! <3

Emmaljunga håller vad dom lovar!

Idag är Naemi 10veckor gammal och det har vi firat med att först luncha med finaste Johanna på cafét och sen vidare på babymassage, så mysigt!!! Andra gången vi var på babymassage nu och man märker att hon gillar det!



Jag promenerade upp dit idag då det var varmt och strålande solsken men när jag skulle gå hem så regnade det lite men eftersom jag bor väldigt nära,  tar väl typ 5-7min och gå så började jag traska hemåt men det skulle jag sent glömma för när jag bara hade gått några meter så kom det ett vattenfall från himlen, jag blev verkligen helt genomblöt och smart som jag är så hade jag glömt regnskyddet till vagnen hemma, men märkte att Emmaljunga citykorg håller vad de lovar för det regnade inte in någonting, vattnet rann av på tyget! I alla fall fick gömma mig under ett träd och när det började lätta fick jag springa tillbaka igen och ringa Jesper så han fick hämta oss. När jag kom hem och tog av mig kläderna så var verkligen allt blött t.o.m. in till trosorna.. hahaha... Men som sagt Emmaljunga håller vad dom lovar!!!
Såhär såg det ut (bild från google)
bästa vagnen, behöver ju inte ens regnskyddet!!! hahah... ;)

September = Höst?!

God morgon!
Vilken hälig dag det verkar bli idag, en riktigt fin start på denna hösten, ja för nu är det väl ändå höst nu när det är september?!
Tänkte jag skulle åka och köpa massa massa ljus och te någon dag som jag kan ha när det blir mörka och dystra dagar, då får man ta och mysa till det ordentligt!!!
(bild från google)
Funderar på om jag ska börja titta på någon ny serie, har ni några tips?! Har ju i och för sig inte kollat på Grey´s Anatomy som alla säger är så bra men vet inte, kanske finns fler intressanta??

RSS 2.0