Spa

God morgon!
Redan söndag och idag åker jag iväg på spa i Smögen med jobbet! Ska bli så skönt och roligt att träffa alla arbetskamrater igen! Stannar ju tills imorgon så jag ska passa på att njuta av att vara barnfri men kommer säkert bli sjukt jobbigt eftersom det är första gången jag är utan min lilla tjej. Men någon gång är ju första gången! =)

Igår var vi som sagt på babysim och Naemi tyckte det var lika roligt denna gången. Hon fick testa att dyka två gånger och det gick jättebra! Ingen ledsen min här inte. Lite chokad blev hon men sen skulle det plaskas igen i vattnet ;) Så detta är vår nya tradition på lördagar att åka till badhuset och mysa hela familjen! =)

-

Du är det finaste jag vet!

Ta 3 betala för 2

Japp, detta erbjudandet var det i Kappahls butik idag. Dock såg jag ju inte det, för först hade jag hittat två fina klänningar till Naemi så jag gick till kassan och då sa hon där att det var ta 3 betala för 2. Blev glatt överraskad, så då fick jag ju en till helt gratis! =) Dock fattar jag inte hur jag kunnat missa detta erbjudandet för när hon hade sagt det i kassan såg jag sedan att det var massvis med skyltar i hela butiken från golv till tak.. haha..
En fin mysklänning. Har kollat på denna innan men då har den aldrig funnits i rätt stl. men idag fanns den så då slog jag till!
En jättefin klänning/tunika
En söt och mysig kortarmad klänning. Tror allt att lilla Hailey har en likadan.. ;)

Update

Dåligt med uppdatering denna veckan, dels för att jag inte hunnit men även för att jag inte haft lusten till det. Börjar skriva men sen ångrar jag mig och radera :S
Veckan har gått med rusande fart och haft fullt upp hela tiden, men det är så det ska vara! Hunnit träffa fina vänner och varit på ÖF med Naemi. Dessutom var vi på matstart igår, så då fick hon prova att äta morotspuré och broccolipuré. Dock tyckte hon inte om broccolin så mycket! Men på söndag blir hon ju redan 4månader, tiden springer iväg!! 
I alla fall idag tog jag och Naemi oss en sväng ut till Stenugnsund för lite shopping och fika med Jasmina. Alltid lika mysigt och roligt att träffa henne!! Älskade fina fina Jasmina, så bra att hon jobbar i Stenugnsund nu så vi kan ses lite mer! =)
Fick i alla fall shoppat lite granna, smink till mig och kläder till Naemi. Ska visa er kläderna jag köpte till henne i ett annat inlägg!

Imorgon är det babysim igen, ska bli så kul och denna gången ska hon nog få dyka. Få se hur detta kommer att gå. Ska i alla fall filma så man få det på film sen!
Bild från förra veckan vi var på babysim.

Annars blir nog dagen lugn imorgon, ska passa på att klippa Jesper och sen kommer hans pappa så han blir klippt han med.
På söndag till måndag åker jag på spa i Smögen med jobbet, ska bli så roligt och skönt!! Dock kommer det bli jobbigt att vara borta från Naemi i två dagar. Men både nyttigt för henne och mig att sakna varandra lite tror jag allt! Ska få två behandlingar. Den ena är halvkroppsmassage och den andra en ansiktsbehandling, så skönt! Sen blir det nog en hel del badande och relax! =)

Yin & Yang

Så glad att jag träffat dig min älskade vän! Vi är som yin och yang ju! <3
image description

babysim

Idag provade vi babysim för första gången och Naemi tyckte det var jättemysigt! Så nu blir det att åka på det varje lördag förmiddag! :D

Förvaring till leksaker

Eftersom Naemi inte har ett eget rum och redan börja få massa leksaker så har jag funderat på hur vi ska göra för att förvara allting. Har kollat runt olika förvaringslösningar så som ikea osv. men inte riktigt fastnat för deras. Idag hittade jag på ellos en jättefin förvaringshylla, där hon kan har sina leksaker. Få nog bli att beställa denna, vad tycker ni?!
Har tänkt att göra iordning en mysig lekhörna åt henne i vardagsrummet tills det att vi flyttar till större då hon få sitt egna rum!
Vad har/tänkt ni själva för leksaksförvaring till era barn?! Uppskattar tips! =)

little princess

Idag fick Naemi vara fredagsfin och även ha på sig ett halsband hon fick i doppresent utan Alexandra, Robin och Lovisa!
Dock inte lätt att fota min lilla bustjej för här ska det sprattlas en massa och vända sig hela tiden ;)


Julklänning

Ute tidigt med att köpa julklänning till Naemi. Men när jag och Jesper var på Lindex för några veckor sedan så hittade Jesper denna fina julklänningen. Dock tyckte jag det kändes alldeles för tidigt att köpa en julklänning i september så då köpte vi inte den. Men sen så såg jag en annan bloggare som också skrev om denna klänning och skrev också att det är dags att köpa julklänning så de inte tar slut. Så i söndags gick jag inte på Lindex på nätet och klickade hem denna fina julklänning med matchande strumpbyxor! Eller hur är den söt! Sen får det bli en vit långarmad body under och såklart en liten tomteluva :P Ska bli så roligt att fira första julen med Naemi! <3

Tisdag

God morgon!
Just nu sitter jag i soffan och dricker en kopp kaffe och har lite morgonmys med tända ljus. Visst är det mysigt när man kan börja tända ljus på morgonen =)
Naemi är pigg och leker för fullt i babygymmet. Man märker att hon verkligen gillar det! Ligger och prata med apan som om den vore hennes bästa vän, haha...
Igår hade jag en lugn dag här hemma, man märkte på Naemi att hon var trött efter resan i söndags (som tog 5,5h med stopp några gånger) och hon sov tre gånger på dagen. Jag var också vansinigt trött igår så jag passade på att sova med henne :P gött att vara mammaledig!

När Jesper kom hem från jobbet åkte vi och kollade på ett hus, men blev en besvikelse eftersom det var värsta renoveringsobjektet och det hade vi inte riktigt räknat med när vi sett bilderna på nätet. Ja, och ett renoveringsobjekt är vi inte så sugna på nu när vi har lillan. Såklart att en del får man ju räkna med när man köper hus, men inte att renovera allt känns inte så lockande just nu.
På kvällen kom fina Bella hit och jag klippte hennes hår så alla slitna toppar försvann sen drack vi lite tee och pratade bland annat hus, haha.. Funderar på att anlita henne som våran agent, hon har bra koll!! :P Alltid lika trevligt att träffa henne!

Idag är dagens planer att besöka Alexandra och Lovisa, ska bli roligt! Känns som det va längesen vi träffades nu så det är verkligen på tiden! Så denna veckan bestämde vi oss också för att går bort till öppna förskolan på torsdag. =)
I eftermiddag åker vi till Naemis farmor och hälsa på, ska slänga i lite slingor i hennes hår och sen vill jag gosa med kaninungarna de fått, så himla söta! Ska passa på att fota dom så ni får se senare ikväll!

Mys i Västerås med Emma, Jens och Ludde så...

img_5996 (MMS)

Mys i Västerås med Emma, Jens och Ludde såklart! Sötaste hunden ever!!


Nu är vi på väg till Västerås. Ska bli så ...

img_3859 (MMS)

Nu är vi på väg till Västerås. Ska bli så roligt!! Sitter bak i bilen och ha kaffemys medan jag spelar wordfeud med Louise och Åsa! Naemi sover gott så jag hoppas den långa resan ska gå bra!


Min älskade Naemi

Min kärlek till dig blir bara större för var dag som går, tänk vilken lycka att jag fick bli mamma till just dig! Min älskade Naemi, du är den finaste jag vet och mitt hjärta smälter varje gång jag tittar på dig! <3

Naemi har börjat vilja vara med överallt, ...

img_2057 (MMS)

Naemi har börjat vilja vara med överallt, inte alls kul att ligga själv tycker hon. Så när jag fixar mig sitter hon snällt i knät och tittar på! Vad tror ni, kanske blir en frisör hon med?! :D


Torsdag

Igår somnade Naemi redan för natten vid halv sex så jag förväntade mig inget annat än att få gå upp tidigt med henne idag. Ja, så fem imorse ville hon gå upp. Usch va trött jag var, jag som va dum och låg vaken och spelade Wordfeud med Åsa till halv ett eller nått sånt. Hopplöst ju.. Men som tur va så ville Naemi sova vid igen nio så då sov vi fram till nu! Så skönt, så nu är jag pigg och utvilad för dan!


Idag kl.14-16 är det återträff med föräldrargruppen! Ska bli kul att träffa alla igen! Dock vet jag inte riktigt vad vi ska göra där i två timmar, men blir nog en massa prat om bebisarna! =)

Personlig doppresent

Måste ju visa denna fina tavlan Naemi fick utan Jasmina och Denis i doppresent! Jättefint och roligt med en så personlig present och kommer bli så fint sen när hon får ett eget rum att hänga upp den i! Tack så jättemycket fina ni!!! =)

Naemi Långstrump?!

Ja just det, inatt hittade jag Naemi TVÅ gånger sovandes med fötterna på huvudkudden?!!! Hur har hon lyckats snurra runt och dessutom två gånger?! haha.. Hon tycker förmodligen om att sova som Pippi Långstrump gör! Få döpa om henne till Naemi Långstrump :P
obs. hon låg inte under nått täcke...

Onsdag

Redan onsdag, dagens planer idag är att jag ska ha lite kalas här hemma för mig eftersom jag fyllde år för två veckor sedan men då fick jag ställa in kalaset eftersom jag blev sjuk. Men nu så blir det av i alla fall! =) Det blir Jespers familj som kommer i eftermiddag så nu håller jag på att baka lite granna! Sen ska jag hinna städa så idag blir det fullt upp!

Malin & Zigge

Igår kväll var jag över hos Malin för att se deras hus de köpte i sommras och som de nu håller på att renovera. Malin har ju grymt bra inredningssmak så det som de gjort med renoveringen var jättefint! Huset kommer bli kanonfint när allt är färdigt! =) Sen var jag ju så nyfiken på deras lilla kattunge dom köpt och det va nog den sötaste katt jag någosin sett, herrejösses så söt! Zigge var väldigt nyfiken och social och skulle vara med oss hela tiden, hihi.. söta!
kass mobilbild :( Men man ser i alla fall söta lilla Zigge

Doptårtan

Jag blev så nöjd med doptårtan vi hade på Naemis dop! Den var så fin och precis som jag ville ha den och sen var det ju ett stort plus att den var så himla god! Med hallon och chokladmousse i, alla gäster sa att den va så god! =) Så om ni ska beställa tårta någon gång så rekomenderar jag Jonas på ICA Boströms Café & Bageri här i Lilla Edet! Han kan sin grej! =)



Känner ni igen den från mina inbjudningskort som jag gjorde?!

Tisdag

God morgon!
Tisdag idag och en dag nämre fredag då vi ska åka till Västerrås och hälsa på min barndomsvän och hennes fästman :D Som vi längtar och det ska bli riktigt roligt att komma iväg och se en ny stad! =)
Idag ville Naemi inte sova länge utan vaknade vid halv sex, alldeles för tidigt om ni fråga mig. Tillslut efter hon legat och "pratat" en stund så somnade hon om till halv sju. Dock är jag väldigt trött idag så få nog passa på att sova en stund sen när hon sover :D Idag får det bli en lugn dag hemma. Vid fem ska jag iväg till finaste Malin och hälsa på och äntligen få se deras hus de köpte i sommras och även se deras nya familjemedlem, en liten kattunge!

Mys med tjejgänget

Idag åkte jag, Naemi, Johanna och Anna till Jennifer för att gosa massa med sötaste Hailey. Vi tog med oss lunch och blåbärspaj så blev mycket prat och som sagt massa massa bebisgos! Hon var helt fantastiskt söt lilla Hailey, dock fick vi knappt se hennes ögon eftersom hon sov nästan hela tiden de tre timmarna vi var där. Naemi var så stor mot lilla lilla Hailey, gud jag har glömt hur små dom faktiskt är i början. Riktig mysig dag med tjejgänget! Och Naemi var så redig och snäll hela tiden, lite ledsen i bilen men Anna fixade en tuggumipåse som var rolig att leka med tyckte hon!!  =) Sen måste jag ju avslöja att min fina vän Johanna är gravid, så himla roligt! Så i mars tittar det ut en till liten bebis i tjejgänget, som vi alla längtar! Stort grattis igen till dig och Tobias gumman! =)



Här kommer lite bilder från dagen!
Jag och sötaste Hailey!
Vackra gravida Johanna med Naemi!
Hailey kändes som en liten fjäder i famnen!
Jennifer hade en apparat som man kunde lyssna på bebisens hjärtljud i Johannas mage. Gud så härligt, blev alldeles tårögd. så mysigt att höra ett litet hjärta slå, tänk att det är en liten liten människa där inne: Helt fantastiskt!!! Hittar ni förresten lilla Hailey på kortet?! Ser ut som hon är en liten docka där jämte Anna i sängen =)
Naemi blev trött av allt vårt tjöt, så hon lånade Haileys säng en stund! ;)
Fina Anna och sötnosen Hailey!
Snygga mamman Jennifer och dottern Hailey med öppna ögon ;)
En riktig liten livsnjutare! Vackra lilla Hailey!
Tack för en helt mysig dag tjejer! <3

Min fina familj


4
Vilken underbar dag det varit idag, sånna här dagar blir jag så lycklig utav. Vara med mina två älsklingar och bara njuta av varandra! <3

RSS 2.0