-

Vår prinsessa Naemi



Äntligen har jag fått tummen ur och satt mig framför datorn. Jag har varit i min egen lilla bubbla med min lilla dotter, men nu börjar jag komma tillbaka. Kan tänka mig att många undrat vad som hänt, det kommer att komma en förlossningsberättelse senare. Förlossningen blev ju inte som jag hade tänkt mig, men allt gick bra och nu är jag MAMMA! =)

Hon kom till världen torsdagen den 23/6 så imorgon är hon redan 1vecka gammal. Hon är en stor tjej på 3540gram och 50cm. Så hela min mage försvann direkt eftersom det bara var en bebis däri. Återkommer med inlägg senare i veckan, hoppas ni har förståelse för att jag inte hinner och vill vara lika aktiv just nu. ;) Jag är så lycklig med min lilla familj <3
LOVE
Camilla

BF+9

God morgon läsare!
Ingen bebis idag heller, men ska till barnmorskan idag kl.13.00 så ska bli spännande och se vad hon säger idag och om hon se om magen har sjunkt ner något. Detta blir faktiskt sista besöket hos henne, för nästa gång om bebisen inte tittar ut snart får jag åka upp till NÄL istället (sjukhuset i Trollhättan). Blir då en tid där nästa vecka och då har jag gått två veckor över tiden och det är inte säkert dom sätter igång en då heller utan kan vänta med att sätta igång upp till tre veckor över tiden. Det måste jag medge att det hade kännts lite jobbigt att vänta enda till juli för att få min lill* bebis i famnen. "Men den som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge!" Eller vad säger ni?!
Du är efterlängtad nu, vår lill* ängel!



Nu ska jag käka lite frukost, blir jordgubbar med mjölk och en macka! Gott gott!!!
LOVE
Camilla

Jordgubbar

Nu har jag och älsklingen varit ute på en promenad, blev inte så jättelång eftersom jag känner ett väldigt tryck neråt när jag går så det gör ont. Men skönt med frisk luft! Vi stannade till vid ica på vägen hem och kollade om dom hade jordgubbar och för en gång skull så hade dom massa goda jordgubbar, så va tvungen att köpa två paket. Så nu är kvällen och morgondagen räddad! =) hihi...
LOVE
Camilla

Prinsessan

Nu är jag hemkommen efter lite Te-mys hemma hos finaste Alexandra. Mysigt att bara sitta och prata, mycket som händer på en vecka kan man ju lugnt säga. Dock sov hennes prinsessa hela tiden jag var där så inget gosande med henne idag. Men det räckte att titta på henne så blir man ju helt kär, vill också ha min lill* bebis nu ju!!!
Visst är hon helt underbart söt lilla Lovisa!
Bild lånad av Alexandra
LOVE
Camilla

Dagens Camilla

Varför ska man gå och tycka synd om sig själv för att inte bebisen inte har kommit än?! Nej nu gör vi tvärtom. Styla till sig, lägg make up och på med något snyggt. Bebisen tittar ut när den är redo, så enkelt är det!!!

Dock skippar jag de högklackade skorna, men gud vad jag saknar att använda högklackade skor. Det är ju så jag, tycker inte om att gå runt i gympadojjor egentligen, ballerina funkar. Men gympadojjor, säger bara bläää.... Not my style!
Alla som känner mig vet att jag älskar högklackade skor, älskar att köpa det och denna våren har jag bara köpt ett par och dom har jag inte kunnat använda ännu. Tycker det ser roligt ut när gravida går i högklackat, vet inte varför men det stämmer helt enkelt inte på en gravid kropp.
Har jag förresten berättat hur mina kunder började ana att jag var gravid?! Det va det att jag började ha sånna där fula inneskor på jobbet, väldigt bekvämt och skönt men så fult. Innan har jag alltid gått runt i snygga och ofta högklackade skor men sen när jag fick reda på att jag var gravid bestämde jag mig för att sluta med högklackade bara för att inte belasta kroppen mer än nödvändigt. Men kul att mina kunder tänkte på att jag hade bytt på fötterna, hihi... Men skor gör faktiskt pricken över i:et till en outfit!
Dessa skor var jag tvungen att ha ett ilägg i för att dom glappade lite när jag gick, nu när jag testade dom idag fick jag ta ut ilägget och verkligen pressa i fötterna för att komma i dom, haha.. massa vatten i fötterna nu antar jag! ;)
LOVE
Camilla

Magen v.42

Tycker nog inte det har hänt så mycket mer sen förra veckan, inte att den har sjunkit ner nått mer i alla fall.

BF+8

God morgon alla fina!
Idag går jag in i vecka 42, känns lite konstigt faktiskt att man har varit gravid såhär länge. Men nu har jag ÄNTLIGEN fått ett tecken på att jag är ett steg nämre förlossning, hade faktiskt lite molvärk och sammandragningar igår nästan hela dagen. Särskillt när jag gick runt och grejade, men så fort jag la mig ner och vilade försvann det dock. Men i alla fall händer det ju något nu och idag känner jag lite med. Innan har jag inte kännt någonting och tänkt att jag inte ens är höggravid men igår kände jag mig verkligen det, så sleten och konstig hela dagen. Sen såklart kan ju detta pågå i flera dagar innan det blir att förlossningen starta, men glad att jag har lite ont i alla fall ;) haha.. Nu vill jag snart känna på riktig smärta, för bebisen, jag är redo men frågan är om du är redo???



LOVE
Camilla

Dagens Camilla

Svårt att få bra bilder, jag ser mest sleten ut på de flesta, men denna får duga!

BF+7

God morgon alla fina!
Ingen bebis idag heller och idag har jag gått över med en hel vecka. Men men bara h*n mår bra så är jag glad!
Igår kväll och inatt hade jag i alla fall en hemskt livlig bebis i magen. Bebisen bökade runt utav bara tusan! Vet inte vad h*n höll på med, det var armbågar, fötter, händer, knän och rumpor överallt, längst ner under magen, mitt på, längst upp och på sidorna. Kändes som om den höll på att möblera om eller nåt, så höll den på i flera timmar! Ibland kommer den åt massa nerver (jag antar att det är den som gör nåt iaf) så jag liksom får ilningar ner i benen, asobehagligt! Undrar vad den busar med då? Fick inte somna förrens efter klockan tre inatt. Knasigt att bebisen redan ska bestämma mina sovvanor ;)


Dagens planer idag blir att luncha med Jennifer och Johanna på cafét, sen hem och greja lite och sen kommer Jennifer hit efter fixat naglarna och ska lägga över bilder som hon tog på mig, Jesper och magen för ett tag sedan, ska bli så kul att se bilderna. Hon är en så grym fotograf!
Nej nu måste jag föna och styla håret, men hinner nog en dagens Camilla innan jag gå bort till cafét!
LOVE
Camilla

BF+6

God morgon/förmiddag!
Nix ingen bebis än så länge.. ;) börjar funderar på om det blivit fel och den ska komma den 13juli istället för den 13juni?! Kan det vara så tokigt tro?! haha..

Jaja, har i alla fall haft en mysig morgon med älsklingen, vi bakade scones tillsammans och har bara suttit och pratat om allt mellan himmel och jord, riktigt mysigt att bara vara. Han är det bästa som finns, jag är så glad att just jag träffat honom, vi funkar så bra tillsammans och nu ska vi snart bli en familj, visst är livet underbart ibland!! =)
Jag älskar dig Jesper

Dagens Camilla & magen

img_7777 (MMS)

Dagens Camilla & magen


BF+5

God morgon!
Ingen bebis idag heller och Jesper som tog ut mig på en rejäl promenad igår kväll, upp och ner för massa backar. Vi var ute över en timma, men det märktes ingenting, inte ens en fjuttig sammandragning. :( Kan ifs inte gå så fort för blir lätt anfådd men ändå, nått är väl normalt att känna när man är ute och gå så länge?!

Dagens planer idag blir att åka till Mellerud av alla ställen, haha.. Har aldrig varit där men Edet spelar match där så vi tänkte vi kunde åka dit med Johanna och kolla. Då får vi oss en liten utflykt, så går dan mycket fortare! För dagarna går extremt sakta nu i väntans tider! Vi tar såklart med oss BB-väskan ifall nått händer men det är jag väldigt skeptisk till. ;S

Hoppas ni får en bra lördag!
LOVE
Camilla

Lilly tube top

Nu förstår jag varför alla älskar dessa tube toppar, dom är ju verkligen så sköna att ha på sig! Köpte två igår och det lär säkert bli fler. Billiga och bra dessutom 59kr på Gina Tricot!
Fick köpt i blå och grön, men svårt att välja färg när det fanns så många att välja på. Man vill ju egentligen ha alla färger!
LOVE
Camilla

BF+4

God morgon!
Jag fortsätter att skriver här varje morgon, för än finns det inga tecken att bebis är på gång. Inga sammandragningar eller förvärkar. Nu vill jag känna SMÄRTA, vad jag längtar!!!
Men det blir nog ett midsommarbarn eller vad tror ni? Är ju bara en vecka kvar så det är nog större chans att den kommer då istället.

Igår var som sagt Bella och Lexus här jätte mysigt och roligt att bara sitta och prata, dock gick tiden väldigt fort så få se till att träffas snart igen! =)
Sedan vidare med Johanna till Trollhättan, åkte in till stan först och lunchade och sen upp på gina och shoppa på rean, hittade lite granna faktiskt. En T-shirt och ett linne som jag kan ha när jag ammar och sen två tube toppar. Sedan drog vi vidare till överby och hann med en hel del affärer där med! Skönt att det va så lite folk där också, lugnt i varenda affär! =) Var i alla fall jättemysigt och roligt att spendera eftermiddagen med Johanna! =)

Idag har jag faktiskt inget speciellt planerat, ska i alla fall städa badrummet och sen kommer Jesper hem till lunch eftersom han jobbar här på Edet. Sen får vi nog hinna med en promenad också! Men det bli säkert bättre uppdatering idag när jag ska vara hemma!
LOVE
Camilla

Vi längtar efter dig!

Dagen innan BF
Bild tagen i söndags vid kanalen i Trollhättan av Johanna

BF+3

God morgon!
Har ni sovit gott? För mig har det varit sådär, somnade väl efter halv tre någon gång. Men gött och vakna till strålande solsken idag. Hoppas det håller i sig hela dagen för man mår så bra av att solen lyser, det ger än så mycket energi! =)

Dagens planer idag blir att fina Bella och hennes underbara son Lexus kommer hit och såklart deras sötishund Beppe. Så vi ska fika och mysa och så ska jag hjälpa henne och sätta i några fjädrar i håret! :)
I Eftermiddag ska jag följa med söta Johanna till Trollhättan en sväng. Mys och skönt att komma hemifrån lite granna. Hoppas inte vattnet går när man är där bara.. haha.. det hade varit lätt pinsamt. Men än så länge känns det som bebisen trivs bra i magen så tror inte den kommer förrens om ett par dagar.

Idag får det nog bli en dagens Camilla också, det var ju ett tag sedan jag la ut det. Har varit dålig på att fixa iordning mig men om jag ska till Trollhättan sen måste man ju se lite vettig ut ;) haha...
LOVE
Camilla

Phax Bikini

Om jag inte varit gravid skulle jag köpt mig en Phax bikini, så himla snygga! Dock är dom ganska dyra och eftersom jag inte tror att jag kommer våga visa mig i någon bikini iår på grund av graviditeten känns det lite onödiga pengar. Men nästa år blir det kanske att invenstera sig i en sån här fin bikini!
Phax Anna Bikini SEK 879, Phax Swimwear - NELLY.COM Phax Maria Bikini SEK 749, Phax Swimwear - NELLY.COM Phax Dot Triangle Bikini SEK 899, Phax Swimwear - NELLY.COM
Bilder lånade från nelly
LOVE
Camilla

VICTORIA´S SECRET

Denna Body Mist köpte jag till Anna i födelsedagspresent. Var Alexandra som tipsade om den i hennes blogg och när jag fick lukta på den så doftade den himmelskt gott! Kan jag varmt rekommendera! Anna blev jätte glad och den är perfekt nu på sommaren när man inte vill använda parfym. Denna doftar gott av hallon, äpple och vanilj.

Sweet Daydream Body Mist 250 ml


Denna köpte jag till mig, kunde ju inte med att bara beställa till henne måste ju ha en själv! Dock tog jag en med lite fruktigare doft till mig eftersom jag inte vill ha för stark doft nu när jag ska amma och ha bebisen på mig så mycket. Denna doftar vilda hallon, ros och pralin

Berry Kiss Body Mist 250 ml

'

Beställde dessa på http://www.beautyplanet.se snabb och bra leverans och alltid fri frakt!
LOVE
Camilla

ÄKTA KÄRLEK

Idag läste och hörde jag ett klipp om Chris Medina. Berättelsen om honom fick mig att börja gråta floder. Se först denna videon om bakgrunden och sedan Låten jag länkat nere.
Här är låten till hans blivande fru och jag kan inte sluta gråta när jag hör den, så mycket känslor. Den är bara så vacker. Hört den innan på radio men aldrig tänk på innebörden och texten förrens idag. Detta är ÄKTA KÄRLEK
Texten:
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight

And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close
LOVE
Camilla

BF+2

God morgon mina vänner!
Somnade vid strax efter halv två inatt men sen sov jag faktiskt till 10.15 (dock såklart lite toalettbesök) men så skönt att jag fick sova ut så länge idag, det behövdes!
Förstår inte för vid tio när vi brukar gå och lägga oss är jag verkligen supertrött, men så fort jag lägger mig i sängen så blir jag hur pigg som helst och börjar funderar över så mycket. Blir orolig att bebisen inte mår bra, att det ska hända saker med den på förlossningen osv. verkligen hopplöst. Tänk att man redan är så orolig över sitt barn när den fortfarande ligger i magen, hur orolig kommer man inte vara sen när den är utanför då? Nu kan man ju ändå skydda den från allt ont men sen när den är ute är det inte lika lätt.

Inatt fick jag i alla fall strykt all tvätt som vi hade, jag som typ aldrig stryker nått annars, men sen jag fick tvättat bebisens grejer så kunde jag inte med att inte stryka dom och nu måste jag helt plötsligt stryka mina och Jespers kläder också. Knasigt men sant...
bild från googel

Idag blir det att träffa underbara Anna, vi ska fika och sitta och tjöta för det behövs och sen ska hon få sin födelsedagspresent från mig såklart! Men det skriver jag till er sen för man vet ju inte om hon är här inne och läser ;)
LOVE
Camilla

NU!!!

Haft en riktigt mysig eftermiddag, min svägerska Malin och pojkarna kom upp en sväng och hade med sig jordgubbar, riktigt mumsigt!  =)

Joel är så himla söt
Jag- Tror du bebisen kommer imorgon?
Joel- Nej
Jag- Men tror du den kommer nästa vecka?
Joel- Nej
Jag- När tror du den kommer då?
Joel- NU!!
haha.. så söt!! Nu vill han nog inte vänta längre på sin kusin ;)
Han säger också att det är en flicka i magen.

Nu säger jag god natt och hoppas att jag ska kunna sova ordentligt inatt!
LOVE
Camilla

Grattis

Idag fyller en av mina bästa vänner Anna år! Stort grattis gumman!!! <3
Kort från midsommar förra året, visst är hon vacker!
LOVE
Camilla

Magen v.41

Såhär ser magen ut idag, prick 40veckor, och jag går in i vecka 41

Men visst måste det hänt lite sedan tre veckor sen. Magen har väl sjunkit lite eller är det bara jag som får för mig det?! Eller är det för att jag står annorlunda?
LOVE
Camilla

Pink Grapefruit Body Butter

Nu har jag fräschat till mig ordentligt, först tog jag ett bad och passade på att göra en hårinpackning, sen fick jag rakat benen osv. sen fick jag noppat ögonbrynen, sen smörjt in mig med The Body Shops "Pink Grapefruit Body Butter" som luktar helt underbart  och nu håller jag på att måla tånaglarna. Vad härligt det känns när man har tagit hand om kroppen, mår så mycket bättre och känner sig piggare och fräschare!


Kan varmt rekommendera denna produkt "Pink Grapefruit Body Butter"
LOVE
Camilla

Klockren ju!!!

Var inne på Natachas blogg och fick se detta. Så himla kul! haha... :D

BF+1

God morgon!
Ja, idag har jag gått en dag över tiden. Men gör inte så mycket, bebisen kommer när den kommer. Jag har och är fortfarande iställd på att gå över tiden, eftersom det är mitt första barn så får det vara lite spännande att inte veta exakt när den kommer. Det värsta är alla som ringer och sms:a hela tiden och fråga om det inte har kommit någon bebis och är helt uppspelta om jag inte svara direkt så tror dom att jag ligger på förlossningen. Haha.. ni kommer att få veta DIREKT när det hänt nått, ni kan vara lugna! Känns som att jag är lugnare än alla runt omkring mig, mycket konstigt ;)
LOVE
Camilla

Drömhuset

Åhh.. hittat mitt drömhus! Ni måste gå in och kolla! Så himla fint ju, precis i min smak!!!! =)
http://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vasterlanda-lilla-edets-kommun-amnerod-206-2030817
LOVE
Camilla

Dagen

Idag har jag varit hos fina Johanna på Hårstunden och fixat naglarna, tog bort förlängningen och förstärkte mina egna naglar med ett gelé, så nu är det fixat innan bebisen kommer. Slipper jag tänka på att underhålla naglarna, nu ska jag bara se till att inte börja bita på mina naglar igen. För innan var jag en nagelbitare och det skäms jag för, för det är det fulaste som finns med nerbitna naglar. Så nu jäkla ska jag ha egna långa och fina naglar! =)
Efter vi var färdiga gick vi till cafét och åt lunch, var faktiskt skönt att sitta på uteserveringen fast det inte va jättevarmt.

Senare fick jag pratat med min underbara vän Åsa som är hemma i Sverige igen, dock stannar hon bara en månad men vi måste bara hinna ses innan hon åker tillbaka till Manchester där hon numera bor. Hon är i småland så efter bebisen kommit och allt lugnat ner sig åker vi ner dit!
Här är Åsa och hennes pojkvän Lee, visst är dom för söta tillsammans! =)
Kortet är taget när vi var och hälsade på dom i Sevilla förra sommaren!
Längtar tills vi träffas, har mycket att ta igen!

Nu är Jesper och tvätta bilen så den är fin tills vi åker in till BB. Sen skulle han handla och jag hoppas att det finns jordgubbar idag för igår när han skulle köpa det så var dom slut :(

Sist måste jag ju också skriva grattis till min underbara och fina mamma som fyller år idag! Så tråkigt att vi inte kunde åka ner och fira hennes födelsedag iår men få ta igen det nästa år istället!
LOVE
Camilla

Studentbalen

Igår var jag uppe i Trollhättan med Johanna och kollade på balen, och gud så vackra alla va! Tråkigt nog kunde inte jag göra iordning några baltjejer iår eftersom jag inte vågade boka in någon om bebisen hade velat titta ut tidigare, men icke så igår va det lite tråkigt och stå där och inte ha fått gjort nån fin i håret. Men fick mycket inspiration och kul och se vad tjejerna valt för frisyrer iår. Var väldigt mycket lockar och flätor som tidigare år. Men en del stack ut och hade riktigt fina uppsättningar!

En del tjejer vet jag dock inte vad dom tänkte på, dom hade väl försökt att fixa håret hemma eller nått. Tråkigt för det förstör verkligen hela intrycket med en fin klänning och så ser man ut som ett fågelbo i huvudet, det va som man skämdes för deras skull. Jag tycker att på bal och bröllop är håret minst lika viktigt som klänningen! Men det är min åsikt! ;)
LOVE
Camilla

Måndag den 13/6 = BF

Det efterlängtande BF är idag och fortfarande ingen bebis som verkar vilja komma ut på ett bra tag. Nu längtar vi alldeles för mycket!



Tog en bild innan sängdags igår, magen är ju riktigt stor nu!
roligt när t-shirten stå rakt ut ;)
LOVE
Camilla

Söndag

God morgon!
Känner att jag måste skriva så folk inte tror att bebisen har bestämt sig för att titta ut :) hihi..
Imorgon är det i alla fall BF så få se om den kanske kommer då!
Nu ska jag äta frukost, kommer inlägg senare under dagen!

LOVE
Camilla

Hyllan

FÖRE


Fick tag på en gammal bräda
Måla den med antikvit snickerifärg

La två kedjor ute när det regnade så de började rosta.


EFTER
Dock ska jag inte ha samma pynt sedan, fick bli lite snabbt för att fota.
Rosorna köpte jag idag på Mio, älskar dom. Fint att tända när det blir mörkt!
LOVE
Camilla

Alingsås

Var och hämtade babyskyddet i Alafors och sen bestämde vi oss för att ta en sväng till Alingsås, det måste ju vara det mysigaste stället. Man kan bara gå runt och storsa och kika i massa mysiga affärer och inte bara en massa kedjor. Blev lite lunch där med kinabuffé, längesedan jag åt det. Var jättegott! =)



Nu tänkte jag vila lite på soffan, jättetrött sov som vanligt kasst inatt så få försöka vila lite. Jesper är hos Gustaf och hälsa på men jag kände att jag måste vila. Sen när han kommer hem ska vi sätta upp en hylla som jag har gjort själv, ni ska få se bilder när den är uppe! =)

Förresten kolla in denna snygga kökssoffan min syster köpt, blev lätt avundsjuk när jag såg den. Vill också ha en kökssoffa, få bli sen när vi har hus kanske. Det är i alla fall väldigt charmigt! Eller hur!?
LOVE
Camilla

Är i Alingsås och gå runt och myser med äl...

img_9375 (MMS)

Är i Alingsås och gå runt och myser med älsklingen!


Lördag

God morgon!
Idag är det två dagar kvar till BF. Kan inte förstå att det snart är den 13juni, datumet man har längtat till så mycket. Men det är ju inte troligt att bebisen kommer just det dagen, är mellan 3-5% som föds på BF. Men roligt om man hade prickat in den dagen för då fyller min mamma år och det skulle ju bli världens bästa födelsedagspresent att bli mormor! =)

Idag ska vi åka och köpa ett nytt babyskydd, det vi hade var tydligen för gammalt så vi hittade ett på blocket från förra året -10 som fanns i Alafors så det blir en liten tur dit. Sen åker vi nog och luncha någonstans. Känner att jag vill hitta på nått och komma hemifrån lite, börja bli rastlös nu! Fast jag är beredd och inställd på att gå över tiden så börjar jag faktiskt att tröttna lite på att vara gravid nu. Inget kul att ta på sig längre och inte kul att shoppa nya kläder eftersom det känns onödigt för sen när jag inte är gravid längre vill jag säkert inte ha bara dom där stora oversize tröjorna. Nej, nu ska jag inte sitta här och beklaga mig själv.
Hoppas ni får en underbar helg!
LOVE
Camilla

Kan man annat än att bara älska detta nage...

img_8090 (MMS)

Kan man annat än att bara älska detta nagellacket?!


Fredag

God morgon!
Efter att suttit uppe till typ halv två igår blev jag tillslut lite trött i ögat så jag kunde gå och sova.
Underhöll mig med datorn och att käka jordgubbar. Jordgubbar är nog det bästa som finns, godare än godis ju!! =) Skönt så sov jag till tio idag!

Idag är det också tråkigt väder, men det gör inte så mycket för min del. Tycker dock synd om alla som tar studenten i Trollhättan idag, tråkigt att det ska regna då.
När jag tog studenten var det toppen väder och det var verkligen en lycklig dag i mitt liv. Jag gick Samhäll/Företagare och glad att jag fixade mig igenom den linjen, men jag visste innan jag tog studenten vad jag skulle göra efter, jag skulle gå frisörskolan i Trollhättan och äntligen utbilda mig till frisör. Det kändes läskigt att flytta så långt hemifrån ensam men ändå värsta äventyret och det året hände det en massa förändringrar i mitt liv och allt blev till det bättre!

Det ledde till att jag nu sitter här och kan inte vara lyckligare!
  • Drömjobbet fick jag!
  • Helt underbara vänner, både nya & gamla (ja, jag har forfarande många gamla vänner kvar och fast vi inte ses eller hörs så ofta så är det alltid lika underbart när vi ses igen)
  • Har den bästa familjen som alltid ställer upp för mig när det är något. Älskar er en massa! <3
  • Vunnit en ny underbar familj genom Jesper och jag är så glad att jag få känna mig som en i hans familj, dom har verkligen släppt in mig med öppna famnar och dom är helt fantastiska! <3
  • Sambo med världens bästa och finaste kille, kunde inte ha träffat någon bättre än honom! Kärleken är så stor det är han som gör mig hel! Jag älskar dig Jesper! <3
  • Nu väntar vi ett kärleksbarn och det känns helt underbart att bilda en helt egen familj med Jesper, vi längtar så mycket!
Så tänk vad bra att jag följde min dröm att bli frisör och inte stannade kvar i Anderstorp, undrar liksom vad jag hade gjort då?
Så till alla er som tar studenten idag/iår våga tro på era drömmar fast det känns läskigt att flytta en bra bit hemifrån från tryggheten så löser sig allt i slutändan ändå! Det är nu det riktiga livet börjar och det är nu som livet äntligen sätter igång! Våga tror på det ni vill!!!!

Jag och tre av mina bästa vänner Åsa, Therese och Louise! Överfulla med blommor och nallar!
En lycklig Camilla som inte hade en aning om att 5år senare kunde bli ännu lyckligare!


LOVE
Camilla

Nattuggla

Jag har blivit värsta nattugglan ju, är jättepigg! Knasigt jag som aldrig innan har varit en nattmänniska.
Tur att datorn finns så man kan underhålla sig med något!

LOVE
Camilla

Mys hos Alexandra

img_6904 (MMS)

Mys hos Alexandra


Feather extensions

Tänkte tipsa er om var ni kan beställa feather extensions!



När jag satte i på mig själv hade jag köpt dom på en frisörmässa men så hittade jag och Sandra en sida på nätet som vi beställde från nämligen dennahttp://www.featherhairextensionsonline.com/ dock så ligger det i USA så det tog ganska lång tid innan vi fick hem det i brevlådan (drygt 2,5 vecka), men det är en säker sida att beställa på så det var aldrig nått krångel. Vi blev jättenöjda med fjädrarna, väldigt fina och det gick att beställa i tre olika längder.

Idag satt jag och kollade om det gick beställa från någon svensk sida och då hittade jag denna http://kosmetikan.se, den verkade också väldigt bra då man betalar per styck. Det stod också att leveranstiden är 3-4dagar. Fanns även en video som visade hur man satte i dom för er som inte vet.  Dock fanns det inte i olika längder utan det kunde variera från 18-24cm.

Det kommer säkert komma mer och mer, eftersom det är ganska så nytt än så länge så är det fortfarande svårt att få tag på här i Sverige och inte så många salonger som har köpt in det. Men kan tänka mig om någon månad så är det mycket enklare! En rolig detalj att ha i håret i alla fall! =)
LOVE
Camilla

Torsdag


God morgon!
Idag är det riktigt tråkigt väder, men det är bra för idag hade jag tänk mig att städa här hemma! Få ordning ordentligt innan bebisen kommer. Dock känns det som det kommer dröja ett tag innan den vill komma ut för jag känner ingenting att nått är på gång och det känns inte som magen har sjunkit nått för jag få halsbränna och ont i revbenen när den ligger och trycker där uppe.

Blir en liten sväng i eftermiddag till Alexandra för lite prat och te-mys och såklart gosa med lilla Lovisa! =)

LOVE
Camilla

Tips tack

Kan inte somna, halsbrännan blir värre när jag ligger ner så har tagit tabletter nu så hoppas dom hjäper snart. Så himla trött.
Tur att det finns massa roliga gravid- och mammabloggar att läsa, så mysigt!!!


Tipsa gärna om du själv eller nån du vet har en gravid- eller mammablogg!

Love
Camilla

Orange & Blå

Mina två nya nagellack, frågan är vilket man ska testa först?!
Passa på nu för det är 20% rabatt på O.P.I nagellack på Åhlens!
Superbra eftersom dom är ganska så dyra!




LOVE
Camilla

Feather extensions

Såhär blev Sandras hår med feather extensions. Så grymt snyggt med blått i också!!! Dock inte den bästa bilden, men ni ser ju fjädrarna i alla fall =)
LOVE
Camilla

---

Blev en riktigt mysig och fullspäckad dag idag.
Först upp till salongen och satt och tjötade med arbetskamraterna.
Sen lunchade jag med Christina på Stålverkets uteservering. Jättemysigt och skönt att sitta där!
Gick sedan vidare till Gina Tricot och hälsade på Anna, fick köpt mig ett par solglasögon, sen tog vi en glass i solen på hennes lunch.
Fick gått in på åhlens och köpt två nya nagellack!
När jag kom hem så kom Sandra hit så jag färgade håret på henne och satte i feather extensions. Blev en hel del prat och så kom Jesper hem med glassbåtar! =) Gott gott!!!
Nu skulle jag egentligen gått och kollat på fotboll men känner att jag verkligen inte orkar det, helt slut i kroppen och ont i ryggen så nu tänkte jag vila mig här i soffan!
LOVE
Camilla

Dagens Camilla

Skinnjacka och långklänning.
Nu drar jag till Trollhättan!
LOVE
Camilla

Onsdag

God morgon!
Inatt har jag sovit kass, fast det gör jag jämt nu för tiden. Vaknar tusen gånger av illamående, toalettbesök och ont i magen. Länge sedan jag sov en hel natt, men kroppen ska säkert vänja sig att vakna titt som tätt innan bebisen är här (få tänka så i alla fall).



Dagens planer:
Blir en sväng till Trollhättan idag, ska luncha med Christina och såklart hälsa på en sväng på salongen.
Tittar in hos Anna på Gina Tricot och sen måste jag gå in i favoritaffären Fröken Åkesson (kika in på deras blogg vet jag).
Senare i eftermiddag kommer Sandra hit, jag ska färga hennes hår, sen ska vi även sätta i lite feather extensions i hennes hår! (ska komma ihåg och fota så ni få se).
Ikväll blir det nog att kolla på Edet när dom spelar match om jag orkar efter en fullspäckad dag. Det verkar ju bli bra väder framåt kvällen så nog skönt att vara ute lite granna! =)

Nej, nu blir det att slänga på mig lite make up och fixa håret sen drar jag. Kanske hinner slänga upp en dagens Camilla också ;)
LOVE
Camilla

Snacka om stor skillnad

Vecka 7  (53kg)

Vecka 40 (59kg)

Det är armbågarna som syns där uppe, såg lite lustigt ut nu såg jag....



Helt otroligt att magen kan töjas ut så mycket på 9månader. Tycker i alla fall det är skönt att jag sluppit bristningar än så länge. Men bara för att jag skriver det så kommer jag säkert få det innan bebisen kommit. snacka om att det är stor skillnad i alla fall, både på magen och på hudfärgen. (måste verkligen sola när bebisen tittat ut).


Vore kul om ni gissar kön!
POJKE/FLICKA


LOVE
Camilla

Eftermiddagen

Så då har jag fått färgat och slingat svärmor, imorgon blir det att färga Sandra. Sen måste jag hinna klippa Jesper också för nu är han väldigt långhårig och ingen snygg frisyr så det måste klippas innan han ska bli pappa.
Så bebisen det gör ingenting om du stannar i magen någon dag till... fast inte för länge ;)





Fick gosat med Sofies nya kaniner också, dom är som två vita bomullstussar som hoppar omkring, så himla söta. Ska fota dom nästa gång jag är där! 


Idag fick Jesper sålt audin, så skönt att slippa tänka på det nu. =)
LOVE
Camilla

Magen v.40

Blev ett par snabba och kassa bilder, så de är egentligen inga rättvisa bilder, tycker att magen ser mycket mindre ut på bild än vad det är i verkligheten. I verkligheten känns den stor och ivägen.
Hos barnmorskan gick det bra, hjärtljuden låg på 146 slag, hade dock inte gått upp nått i vikt så barnmorskan va lite bekymrad om jag åt ordentligt, men det försöker jag göra, fast jag har mått illa det senaste. Än så länge har jag gått upp 6kg sedan jag blev gravid. Hoppas bebisen mår bra där inne... blir lite orolig att den inte få i sig näring osv...
Fick en tid den 22 juni få se om jag få gå på den eller om bebisen har kommit innan! ;)

Gick förbi älsklingen när han jobbade idag efter jag varit hos barnmorskan, tänkte det kunde vara bra med en promenad. Så passade på att ta kort på honom när han sitter i grävmaskinen =)

Känner mig konstigt trött idag, men kanske är åskvärmen som är i luften.
Nu ska jag hem till finaste svärmor och färga hennes hår, annars lär det dröja om vi inte hinner det innan bebisen kommer.
LOVE
Camilla

Vecka 40

Idag går jag in i den magiska veckan, men det betyder ju inte att bebisen tänker komma snart. Vecka 40 och det är 6dagar kvar till BF. Tänk att man ha följt bebisen utveckling i magen vecka för vecka sedan vecka  7 och nu är jag redan i vecka 40. Nu finns det inget mer att läsa, bebisen är fullt utvecklat och ligger bara och vänta på att komma ut när den känner sig redo.  <3

I alla fall idag ska jag till barnmorskan så tänkte hoppa in i duschen nu.
Återkommer efter jag varit där och slänger in nya magbilder och lite annat!
LOVE
Camilla


PS. bb-väskan blev packad igår, så nu kan alla nära och kära känna sig lugna.. hihi...

En vecka kvar till BF

Vad jag ha slarvat med bloggen i helgen. Blir lätt så när Jesper är hemma, man vill liksom umgås med honom en massa, fast vi egentligen inte gör så mycket så är det ändå skönt med kvalitetstid! =) Helgen har i alla fall varit bra och har träffat många nära och kära och bara myst en massa!
Idag är det prick en vecka kvar till BF och vi längtar så efter vårt barn!
Nu ska jag vara redig och packa min BB-väska! Eller vad säger ni, nu är det väl ändå på tiden att göra det ;) haha..
LOVE
Camilla

Ental

Dålig uppdatering, mina föräldrar är här på besök från småland så då får man passa på att umgås med dom! =)
Ville bara skriva att nu är jag nere på ental, bara 9 dagar kvar till BF!!! Jippie!!! =)
LOVE
Camilla

Vi längtar efter dig!


Dagens Camilla

Kalasfin jag och magen!
LOVE
Camilla

Torsdag

Igår åkte jag iväg till Torp, fick handlat en hel del av det jag skulle. Sen köpte jag faktiskt en långklänning till mig själv! Va faktiskt väldigt gulligt när magen putade ut. Ska se om jag kan lägga ut en bild senare idag!
Det var skönt att gå runt där själv i sin egen lugn och ro, jag som trodde det skulle bli jättetråkigt. ;S Det enda som fattades va ju smakråd. Men fick ringt Anna när jag var inne på Gina Tricot och frågat om smakråd fast hon jobbade på Gina Tricot i Trollhättan, men det gick ju super. haha..

Jennifers pojkvän har tippat att bebisen ska komma idag (han fyller också år idag, Grattis!) vaknade nämligen inatt av en del sammandragningar och förvärkar och det gjorde väldigt ont. Då tänkte jag att nu hade han nog rätt, nu kanske bebisen är på väg. Men tog mig en alvedon till slut efter att haft ont ett bra tag och sen masserade Jesper mina lår och då blev jag mer avslappnad och kunde tillslut somna. Men så tänker jag att om förvärkar ska göra såhär ont hur ont gör riktiga värkar då? Usch, nu börjar jag bli nervös..
Idag känner jag bara lite tryck neråt men inget som gör så ont, kanske det håller på att mjukas upp lite där nere.

Idag blir det kalas för finaste Sandra och för svärmors man som fyller år på samma dag!
Sandra fyller 20år idag så då får hon firas extra mycket, synd att inte systemet är öppet idag ;) Första gången för henne ju. (Stort Grattis till dig om du läser söt!)

Nu blir det lite frukost, vill egentligen inte, mår illa men vet ju att det blir bättre om man äter... åhh.. jobbigt...
LOVE
Camilla

Onsdag

God morgon!
Inatt har det varit helt knas, vaknade klockan tre och var vaken tills klockan blev halv sex. Vet inte varför jag va helt pigg, så satt vid datan och surfade runt och låg i sängen och försökte somna om. Jag som typ aldrig har svårt att sova, är verkligen ingen nattmänniska om man säger så. Tillslut somnade jag om och sov till klockan nio. Tur det annars hade ju min dag blivit helt förstörd.

Underbart väder idag med! Blir kanske en tripp till torp (Uddevalla) idag, få se inte kul att åka iväg själv men måste fixa med lite ärende, så det går nog ganska fort ändå. Blir inga klädaffärer för min del, måste hålla i pengarna nu, efter bebisen har kommit få det bli shopping istället.

Idag fyller min fina vän och finaste mamman Alexandra år! Stort grattis till din vännen! =)
LOVE
Camilla

RSS 2.0