Söndag

Gårdagens kväll va helt underbar, det vill säga utsökt mat, trevligt umgänge och en hel del skratt och mys! =) Tack Alexandra och Robin ni är bara för goa!!!
Idag vaknade vi ganska så tidigt med låg kvar i sängen en stund och myste, Jesper pratade med bebisen i magen och då sparkade den för fullt, tänk vad lycklig man bli i hjärtat då. Helt underbar känsla som inte går beskriva med ord!
Efter en mysig förmiddag åkte vi till babyproffsen för att beställa en barnvagn men med tur som vi hade så hade dom den som vi ville ha redan hemma på lagret så vi fick med oss den hem idag direkt! Annars är det 10 veckors väntan. Så skönt att ha fixat klart det! Ett bekymmer mindre att tänka på. Tack mamma och pappa ni är helt underbara!!!!
Kommer upp bilder på den så småningom. Nu ligger den nerpackad. Behöver ju inte plocka upp den ännu är ju ändå 16 veckor kvar tills vår lill* skatt tittar ut.
Nu har jag suttit och skrivit ett brev på fem sidor som jag ska skicka till försäkringskassan för att ansöka om graviditetspenning, ska bli spännande det här och se vad dom säger. Hoppas hoppas i alla fall på det bästa!
Nu ska jag ringa till mamma och pappa som är helt underbara, kanske slänger upp ett inlägg senare ikväll!
LOVE
Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0